Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği için yeni cetvelde verilen oran kaçtır?

latif04

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sol gözün görmemesi yeni değişikle % kaç oldu...

2003 te aldığım rapor %50 idi doktor sol göz için %40 vermişti diğer göz içinde %10 daha eklemişti acaba tekrar rapora gittiğimde %40 ı aşarmı

hiç görmüyor diyebilirim 10 cm mesafede fark ediyorum parmakları

askere nasıl gittin sen ? benim bildigim goz tembelligi 0 10 yas arasında görülüyo bu yaslar içersinde teshis konulursa tedavi edilebiliyor..

askere gittiğimi kim söyledi gidemedim elverişli değil dediler

degişir hatta %40 dan aşagı bile alabilirsin bence, kesin bişey bilmiyorum ki rapor almadım hiç..

göz tembelliğinden rapor verilmiyor arkadaşim arkadaşinda dediği gibi gibi tek gözün olmasa bile oran %32dir o rahatsizlik bendede mevcut raporuma onu eklemediler bile ...

mrb arkadaşlar bnm sol gözümde ve sağ elimde problem var.sol gözüm hiç görmüyor sadece ışıgı hissedebiliyorum.sag gözümde ise miyopluk var 1,50 derece gözlük kullanıyorum 01.02.2010 tarihinde ikamet etiğim yerdeki hastanenin saglık kurulu raporuna başvurdum bana %33 rapor verdiler bende itiraz ettim.ankara numune heye hastaneye gönderdiler ve ordan da %29 rapor verdiler.hakem hastanenin verdiği karar kesindir diye bir ibare var şimdi yeni çıkan yönetmeliğe dayanarak yenide n sağlık raporu alabilir miyim
göz ile ilgili teşhis:Sağ göz 2,0(-2,0 ax 56)camla 0,8sol afak opere exotropya alternan+7.0(+2,0 ax 45)camla görme ışık hissi

elimle ilgili teşhis(ortopedi):sag el orta falanks ankiloze+3 ve 4.parmakta sindaktili+3.parmakta flexion kotraktürü mevcut
elimle ilgili teşhis(fizik tedavi):sağ el 5.parmaktta orta falanks ankiloze +3.4.parmakta sindaktili+3.parmakta flexion kontraktürü mevcut

turk_uaz42, bence şansınızı deneyin. Çok bıçak sırtı bir durum sizinki. %40 alabilirsiniz de alamayabilirsiniz de.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.(oturan boğa) yeni çıkan yönetmeliğe göre yukardaki göz teşhisine göre rapor oranıında bir artış olur mu?

bir de ben hakem hastaneden rapor almıştım.hakem hastanenin raporu kesindir die bir sey var yönetmelikte üzerinden 7 ay gecti raporu alalı. şmdi ben tekrar ikamet ettiğim ildeki hastaneden rapor alablir miyim raporu alsam ilerde iptal durumu olur mu?

Üst Alt