Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

ÜMİT1

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben şuan vergi indirimi almaktayım rahatsızlığım çocuk felci(sol hemiparezi)rapor oranım %40 ama bu oranın içerisinde göztembelliği yok ben oranı yükseltmek için başvuruda bulınsam düşük bir ihtimal ama olaki %40 ında altında geldi rapor yeni olanmı yoksa eski olanmı rapor geçerli olur birde göz tembelliğine %20 ve üstü alınabilirmi şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum...

Not:ehliyet için rapor alırken göz tembelliği olana molekülüer veriliyo yani tek gözü görmeyenle aynı ehliyet veriliyo ilgilerinizden dolayı teşekkürler arkadaşlar.....

göz tembelligine rapor verilmiyor fakat göz tembelligi olan kişinin adı üzerinde gözü tembeldir o yüzden beyin insanı iyi gören göze yönlendilir i insan göz tembelligini çogu zaman fark edemez ve tembel göz diger göze göre çok az gördügü için görme keskinligi düşük olur bu durumda rapor almak için etkendir kısacası göz tembelligine puan verilmez göz tembelliginin görme keskinligini ne kadar düşürdügü önemlidir ve genelde 2 gözün arasındaki 2 diyoptiden fazla miyop astigmat hipermetrop göz tembelligine yol açar arkadaşım sen tembel olan gözün görme keskinligini ögren bir tavsiyom olabilir googleye online görme testi yaz ve buradan görme keskinligini ögren

Üst Alt