Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği ve fazla kilo muafiyet durumu?

dark807

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar yaşım şubatta 30 olacak tecilim bitti.Sol gözüm sadece parmak sayabilecek kadar görüyor.Ayrıca boyum 186 kilom 120 askerlikle ilgili nasıl bir yol izlemeliyim sürecle ilgili bazı şeyler okudum araştırdım.Ancak benim gibi kilo ve göz sorunu olan birini göremedim yardımcı olursanız hangi aşamalardan geçeceğimi bilmek isterim.Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim...

dark807

Kaç metreden parmak sayıyorsun? Sadece gözden bile muaf olabilirsin.

1 metre maksimum yazı vs gözümün dibine girse bile okuyamıyorum

askerde muaf olursun benimde sol gözüm aynıydı

@ugurlum anlamadım kardeşim :)

@ugurlum siz muhaf oldunuz mu peki prosedür neler yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz rica etsem aşamaları bilmiyorum rapor alıp mı gitmeliyim yoksa beni heyete mi çıkarırlar bişey yapmasam olur mu ?

benimde sol gözüm aynı idi askere gderken muayenede gizledim askerde çürük verdiler

askerlik muayenesinde belirtin gerisini onlar halleder benim çok oldu şu an güncel bilgim yok

Söylediğiniz rahatsızlık kesinlikle elverişli değildir olarak değerlendirilir. "Barışta askerliğe elverişli değildir, savaşta sefer görev emri alır."

gözün yanında kilo sorunumda var buda bir etken olur mu

boy kilo oranına göre kilo fazla çıkarsa erteleme alırsınız sonrasında kaç defa bilmiyorum ama muhtemelen 3 erteleme de muafiyet gelir.

Üst Alt