Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği ve görme keskinliğimin azlığı için hangi oranda rapor verilir?

kemalozkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sitemize yeni oldum.

Herkese Selamlar Saygılar....

Küçük yaştan beri bende var olan göz tembelliği ve görme keskiliğimin azlığı sıkıntısını yaşamaktayım.Aldığım özel ve kurumsal hastanelerden raporlarımda ambliyopi mevcut görme keskinliğimin ^0.25(Sağ Gözüm)dür.Sol gözümde ise +0.50 hipermetropi mevcut görme keskinliğimin 1.0 olduğu bilmekte ve raporumda yazan ile size birebir arz etmekteyim.Rotatuar nistagmus ve ambiliyopisi nedeniyle derinlik his bozulmuştur^ibaresi sağ gözde dışa kayma ağrı ,fonksiyon kaybına neden olmaktadır.

Buna bağlı olarak ben rapor almak istiyorum.Çünkü;

Myo Mezunu olmama rahmen her gittiğim görüşmede bana takıntıları şudur ki;

İçkimi içtiniz,iyi görünmüyorsunuz,sizi bekletmeyelim sağlıklı değilsiniz gibi saçma saçma sebeblerden ötürü sıkıntılarım var.bana yardım edin lütfen...

Diğer bir sıkıntı ise 3 yıl önce olduğum kist demorial(kıl dönmesi) ameliyatımın ağrılarını,cerrahi müdahele edilen bölgenin hala bütünleşmemesi kesiklerin bel kemiğinden başlayıp kuyruk sokumu kemiğime kadar hareket ederken otururken ve yürürken,ayakta beklerken sıkıntılar yaşamaktayım bunun acısını askerde çektim ne yazıkki refuze ettiler.oda bir işe yaramadı bana bilgi verin...en azından çalışabileceğim işleri yapmak istiyorum teknik adamım mesleğim çok ağır paylaşın paylaşalım dostlar teşekkürler.

Göz tembelliği için % 10 'dan fazla rapor verilmiyor, belki görme keskinliğinizin düşüklüğünden de az bir oran verilir. Kıl dönmesi ameliyatı için oran verilmiyor.. İşinize yarar bir oranda rapor alamazsınız sanırım..

Bacıbey

Merhaba Öncelikle ilginize ve alakanıza teşekkür ederim.Hayırlı Pazarlar cevabınızı aldım.

Şayet Alacağımı var saydığım raporun bana bir faydası görülebilirmi peki?

Çalışma faaliyetleri adına...

Teşekkürler...

% 40 ya da üstü rapor almalısınız ki bir işinize yarasın, hiçbir haktan yararlanmanıza yetmez % 40'ın altında alınan rapor..

bilgilendirmeniz adına teşekkür ederim..allah başka zeval vermesin.Hayırlı günler dilerim..

Üst Alt