Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği ve kolumda sinir zedelenmesi var çürük alabilir miyim?

lider63

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Sol gözümde makine 4 numara olarak algılamış, hipermetrop var 19 yaşındayım geç gittiğim için tedavide geç kalmışız göz tembelliği oluşmuş doktor harfleri okuttu sen iyi görüyorsun ama göz tembelliği var ben sana 2.50 yazıyorum dedi şuan sol göz 2.50 sağ göz 1 gözlük kullanıyorum.

Bir de sağ kolumda doğuştan sinir zedelenmesi var küçükken kolum yarıya dahi açılmıyormuş, 11-12 yaşlarında fizik tedaviye gittik kol birazdaha açıldı yukarı kaldırmadığım zamanlar tam açabiliyorum ama bileğimi sağa sola çeviremiyorum tam açtığımda yukarıda baş hizasına gelemiyor kaldırdığım zaman çürük verirler mi? Askerlik durumum ne olur, bilen birileri varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler. Şubeye gidince herşeyi öğreneceğim zaten ama ön bilgi almak istedim.

lider63

Gözden muafiyet verilmez. Koldaki kısıtlılık içinse hareket düzeyine bağlı. Zor, ama küçük de olsa muafiyet ihtimali olabilir.

Kolda brakial pleksus varmış seferde görev yapar barışta muaftır raporu aldım.

Üst Alt