Benim gözümde de tembellik var ileri düzeyde yalnız ben askerim usta birliğinde durumu izah edip sevk aldım yaptığı muayenede evet tembelliğin var dedi tabip göz doktoru tedavisi Yok artık düzelmez ama askerliğe elverişlisin diyip gönderdi ne yapmam gerek ? Hiçbir yazı okuyamadım ve görmüyorum beni zorluyor da alternatif olarak Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? Bilateral hipermetrop+Sol Gözde tembellik diyor verdiği kağıtta ve 7/A 1*E uygun.Askerliğe elverişlidir diyor ? Yardımcı olur musunuz başka bir yolu var mı ?
Yardımcı olabilecek kimse Yok mu 2 Aylık askerim ve sevk alıp gittiğim göz polikliniğine bakan tabip binbaşı bana askerliğe elverişlisin dedi ve gönderdi..Kendisi de Göz tembelliğimin olduğunu söyledi Bilateral hipermetrop+Sol Gözde tembellik diyip askerliğe elverişlisin dedi sadece muayene ortamında incelemesi ile vardı bu kanıya alternatif olarak hava değişiminde kendim bir eğitim ve araştırma hastanesinden durum gösterir muafiyet belgesi raporu almış olsam askeriye bunu kabul eder mi sevk olmadan ?
Yardımcı olabilecek kimse Yok mu 2 Aylık askerim ve sevk alıp gittiğim göz polikliniğine bakan tabip binbaşı bana askerliğe elverişlisin dedi ve gönderdi..Kendisi de Göz tembelliğimin olduğunu söyledi Bilateral hipermetrop+Sol Gözde tembellik diyip askerliğe elverişlisin dedi sadece muayene ortamında incelemesi ile vardı bu kanıya alternatif olarak hava değişiminde kendim bir eğitim ve araştırma hastanesinden durum gösterir muafiyet belgesi raporu almış olsam askeriye bunu kabul eder mi sevk olmadan ?