Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği ve şaşılık var. EKPSS'ye girecek oran alabilir miyim?

blleg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhablaar bende göz tembelliği var arkadaşlar ve sol gözümle göremiyorum. sadece sol gözüm aktif. bu durumda da tabi göz tembelliğine bağlı şaşılık var. neyse ben şu an 4 yıllık lisans bir bölümde okuyorum 1. sınıf bitti. 3 sene sonra memur olmak istiyorum. adalet bakanlıgı saglık bakanlıgı aile ve sosyal politikalar bakanlıgına baglı kuruluslarda calısabılıyor benım bolumden mezun olanlar. ancak adalet bakanlığı şaşılık olanları almıyormuş sanırım? ben engelli kadrosuyla mı gırıcem ? benım engelim yüzde kaç ? kpsssye girip kazanıp öyle mi rapor alcam ? bilgilendirrseniz sevinirim. tşk ederim...

Merhaba
EKPSS'de atanan arkadaşlar engellerine göre ayrılmıyor.
Sınava giriyorsunuz engelinize göre sınavda ek süre imkanı var.
Tercihlerinizi istediğiniz meslek, kurum ve ile göre yapıyorsunuz.
Atandığınızda da engelinize göre iş veriliyor.
Bir de sanırım Sağlık raporunuz yok.
Sınava girebilmeniz için % 40 ve üzeri rapor olması gerekli

Dostum Merhaba ,

KPSS girmek yerine %40 rapo alıp EKPSS ye girip Memur olarak atanabilirsin sen öncelikle okulun bitmeden %40 rapor alıp okulun bittikden sonrakı ilk EKPSS sınavına başvuru yapıp iyi bir puanla istediğin bir memurluğa yerleşme fırsatı bulabilirsin. Kafana takılanları özel mesaj ile sorabilirsin yardımcı olabilirm .

arkadaşım bir gözü hiç görmeyene verilen oran 32 dir yani tamamen görmüyor ise gözünüz alacağınız oran 32 dir ben bu durumda 4o yada üzeri oran alabileceğinizi sanmıyorum ancak genede denemekte fayda var başka rahatsızlıklarınızda varsa ekletebilirsiniz göz rahatsızlıklarına verilen oranlar çok düşürüldü maalesef zamanında gözden 50 puan alan birkişi şimdi gittiğinde 10 puana düşebiliyor durm maalesef böyle

Üst Alt