Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliği ve Tip 2 diabet için hangi oranda rapor verilir?

Ersin3428

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler benim sag gozumde dogusdan goz tembelligi var hic gormuyor desek yalan olmaz sadece isik belirtisi var ayrica tip2 diyabet hastasiyim cocuklukda beyin kanamasi ameliyati gecirdim ama sagligima etkisi yok cok sukur bunlarin hepsini toplarsak 40 orani alabilirmiyim erken emeklilik icin simdiden tesekkurker

Rapor

Iyi gunler tek gozun gormemesi ve tip 2 diyabete 40 oraninda rapor alabilirmiyim erken emeklilik icin

Anladim gozdende en kotu 20/25 gelir diye dusunuyorum ama diyelim yetmedi gecmisde beyin kanamasi ameliyati gecirdim acik ameliyat bunada azda olsa oran verilirmi sizce sonucda omur boyu darbeden korumam lazim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözden 20 gelirse 36 da kalır ,25 gelirse 40 olur yeterli oranı alırsınız ,diğer beyinle alakalı bir oran verilir mi bilgim yok ,ama denemeniz gerekir bence

Anladim tesekkurler

göz tembelige verecegine düşünmüyorum tip 2 diyabetide aclık 200 ustunde olursa %20 alırsın 200 altında olursa doktara kalmış %10 alırsın %15 alırsın

Hamza kitapda yazan tip2 diabet diyet yada oral ilacla dengede tututabiliyorsa 20 yani en basiti 20 den basliyir aclik 200 geliyorsa zaten tip 1 dir

Tip 2 :20 alır tip 1 200 altında tutulan komplikasyon yapmamıs ketoz ve hipoglisemi göstermeyen :30 alır tip 1 200 altında tutulamayan komplikasyon yapmış ketoz gösteren : 40 alır diye biliyorum

Üst Alt