Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz tembelliğinden %54 oran aldım. Heyette bu oran düşürülebilir mi?

SrkNSGR

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
3
merhaba

benim sağ gözümde doğuştan göz tembelliği var engelli raporu almak için başvuru yaptım. doktor yüzde 54 kalıcı özür yazan bir kagıt verdi. 28.11.2013 tarihinde heyete gireceğim heyetin vereceği oran ne olur konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum

Teşekkürler.

Tek gözün tamamen görmemesine bile verilen oran % 32 iken tek gözdeki tembellik için % 54 oran alınamaz. Heyette kesin düşürülür bu oran..

Amelıyat oldum ve sol gozde de gozluk kullanılmadıgı taktırde bulanık gorme de var doktorun vermıs oldugu raporda goz onunde bulundurulursa yuzde 40 tan fazla rapor almam mumkunmu acaba

eğer heyet ciddi ye alıyorsa işi oran düşer..bazı heyetler sadece imzalayıp geçiyor..

Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim anladıgım kadarı ıle benım bıg gozumun tamamen gormemesı ( 1m den dahı secıcılık yok bulanık goruyor) dıger gozumunde gozluk yardımı ıle gormesi gözden amelıyat olmus olmam ve sasılık olması yuzde 40 rapor almama yetmıyor.

bende heyetten geçersin adamlar yüzüne bakıyor tamam diyor çıkabilrisin 1 dk anca içerde kalıyorsun :D

muhendis3232;

İnşAllah söylediğiniz gibi olur :)

Üst Alt