Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz Tiki göz çok krpması nasıl geçer?

kadir0612

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve beraketühü Allahın selamı rahmeti ve bereketi siz degerli kulları ve ınananların üzerine olsun arkadaslar başlıkdan anlasılacagı gibi ben bu aralar gözümü çok kırpıyorum ve kapanma noktasına geliyor resmen bunun bir çaresş felan yok mudur kendiliginden geçermi cevaplarınızı bekliyorum tskler

Aleyküm selam .bu söz ettiğiniz tik istenc dışı seyirme tarzımı oluyor, yoksa engel olamadığınız bir alışkanlığınız mı?

Göz kırpmaları, daha çok çocukluk yaşlarında görülmekte ve genellikle geçici nitelikte olmaktadırlar. Çocuklarında aşırı göz kırpma problemi tespit eden ebeveynlerin bu durumu bir göz doktoruna danışmalarında fayda vardır; çünkü gözlerdeki alerji, enfeksiyon veya kuruluk gibi bazı problemler bu duruma neden olabilmektedirler. Belirli bir nedene bağlı olmayan, simetrik ve aralıklı olarak istemli kontrol edilebilen göz kırpma refleksleri genellikle masum göz tikleridirler. Bu tür tikler genellikle 6 ay içerisinde kaybolurlar. Bu süre zarfında kaybolmayan bazı göz kırpma tikleri ise daha ciddi tik hastalıklarının belirtisi olabilir. Bu tür hastaların Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı tarafından değerlendirilmeleri gerekli olabilir.

ben 22 yaşındayım ve göz kırpması 5 aydır var

Göz tikleri,göz seyirmeleri genellikle masumdur ve kendiliğinden geçer.göz kırpma tiki veya istenc dışı seyirmesi genellikle aşırı sitres düzensiz uyku çok fazla kafein alınmasından olur.günlük yaşantınızı olumsuz etkiliyorsa altında yatan bir hastalık varmı yokmu diye bir göz doktoruna görünmenizde fayada var .bir sorun yoksa sizi psikiyatriye yönlendirecek tir .

ben bilgisayar başında çok oturuyorum ve oyun çok oynıyorum oyun oynarken çok kırpıyorum ve pc başından kalktıgım zaman biraz olsun geçiyor ve pc başına tekrar oturdugumda yine aynı kırpıyorum acaba sebebi bumu çok oyun oynadıgım ıcın mı ?

Neden olduğuna dair cevabı kendiniz verdiniz.evet yorgunluk aşırı sitres ve düzensiz uyumak yada uykusuz kalmak başlıca nedenleridir.yukarıda cevabınızı verdim.iyi akşamlar

Üst Alt