Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlerimdeki fonksiyon kaybı ile hangi oranda rapor alabilirim?

Tokalac

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
İyi günler herkese bana 2013 yılında rapor verilmisti bu rapora göre gözden kaç oran alırım acaba ? Heyete başvurmayi düşünüyorum da

Şikayeti sol gözde görme azlığıdır. Lokal muayene sol gözde 20 PD ezotropya mevcut olup, foveal fiksasyon yoktur. Biyomikroskopi ve fundoskopi her iki gozde tabidir. Skiyaskopi sağda -0.75, solda -1.00 dpt olup, görmeler sağda tam, solda 3 metreden parmak sayma düzeyindedir. 11.01.2013/18507 sayılı VEP testinde sol gözde: tüm desenlerde diga amplitüd ve marfolojisi patolojiktir. TANI:SOL GÖZ EZOTROPYA (FOVEAL FIKSASYON YOKLUĞU) bu rapore gore kac oran alirim acaba ?

Sağ göz tam görünce oran fazla yüksek olmaz. Özür oranları cetvelinde hesaplamanın nasıl yapıldığı var, görme alanında kayıp olup olmadığı önemli. İkisi birlikte hesaplanıyor. Miyoptan oran vermiyorlar. Yazdığınız hastalık kalıcı birşey mi? Düzelme imkanı varsa oranı tedavi bitince verirler.

Bir göz hic gormese digeri tam görse oran en fazla yüzde 32 dir

Beyincik sarkmasıda çıktı 2 yıl önce şimdi kollarımda yüzümde uyuşmalar başladı noroloji ile görüşecem hocam onada oran veriliyorsa heyete başvuracam

%39 rapor verildi sizce itiraz mı edeyim ?

Merhaba Ankara şehir hastanesinden engelli raporum çıktı %39 verilmiş. Göz: 32 ( tek gözde körlük Beyin Cerrahi: 10 ( chiari. Beyincik sarkması ameliyatı ) hesaplama formüyle 39 çıkyor sizce itiraz mı edeyim yoksa 6 ay bekleyip tekrar mı başvuruyum. Bu konusa tecrübeli arkadaşlar varmı beyin cerrahi acaba 2 puan daha vere bilirmiydi?

Rapor itiraz

%39 rapor verildi sizce itiraz mı edeyim ?
Merhaba Ankara şehir hastanesinden engelli raporum çıktı %39 verilmiş. Göz: 32 ( tek gözde körlük Beyin Cerrahi: 10 ( chiari. Beyincik sarkması ameliyatı ) hesaplama formüyle 39 çıkyor sizce itiraz mı edeyim yoksa 6 ay bekleyip tekrar mı başvuruyum. Bu konusa tecrübeli arkadaşlar varmı beyin cerrahi acaba 2 puan daha vere bilirmiydi?

İşine yaramıyorsa etmelisin bence .

sokrates

Malesef yaramıyor ama bu sefer baştan tetkikler yapılacak hakem hastanede gene aynı işlemler. bu hastanede bile göz doktoru vep testi istedi cihaz arızalı diye 6 ay bekledim 6 ay sonra başvursam doktorla konuşssam bi faydası olur mu acaba ?

Göz görme oranı hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar heyete başvuracağım vep erg sonucunda sağ göz 0.9 sol göz 0.1 çıktı bu sonuca göre kaç oran alırım acaba ?

Son düzenleme:
arkadaşım benim sağ göz sıfır , aldırsam yeridir . karanlık sıfır %32. ona göre hesap et tabi değişmedi ise -----her an değiştirirler

iş yeri doktoru sen gece çalışamassın yüksekte çalışamassın fln dedi bende bu erg vep testine göre kaç ala bilirim bunu öğrenmem lazım ki 40 a tamamlamaya çalışayım tecrübeli arkadaşlardan. Destek bekliyorum

Üst Alt