Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlerimdeki kusurdan dolayı askerlik yapamadım. Acaba raporum kaç olur?

erol-67

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle hepimizin allah yardımcısı olsun

ben bir işyerinde 8 yıldır çalışmaktayım normal ssk'lı olarak.
Toplam 3200 pirimim var.1997 ilk işe giriş tarihim
.işlerimde zorlandıgım için artık vergi indiriminden yararlanmak ve emekli olmak istiyorum
sorun şu askerlikten çürük verildi acaba normal hayatta bana doktorlar gözlerimden % kaç rapor verirler
başka hastalığım yok

bukonuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazın
şimdiden tşk ler-

zoru kolayi yok arkadaşim engelliysen alirsin yani sonuçta para verlip alinan birşey değil bu özürün varsa cetvele göre alinir ayrica miyopa en fazla %10 alirsin miyop bir göz kusurudur göz hastaligi değildir tedavisi mümkündür tedavi olmasa bile çeşitli araçlarla görmen normale döner miyoptan hiçbir şekilde rapor alamazsiniz Tek gözü kör olan insan bile %30-35 aliyor %60da görme için iyi bir orandir

yeni anayasamızın katkısı yokmu ve bendoktora gittigimde bana lazer tedavisini uygulamanın bi yararı olmayacağını söylediler iyileşme yarıdan az

yok %60 görmede iyi bir orandir bunu senle daha önce konuşmuştuk

gözlerim ve ben

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varçalıştıgım iş yerim iflas etti işten çıkarıldık ve ben artık bunaldım iş bulamıyorum sizlerden şu konuda yardım istiyorum.
ben 1997 ssk giriş ve 4300pirimim var engelliyim (yada kendimi engelli sanıyorum) ama raporum yok gözlerimden.
askerden çürük verdiler raporum kaç onuda bilmiyorum şu an bir hastaneye gitsem bana yüzde kaçrapor verirler yada vergi indimi alabilirmiyim onuda bilmiyorum
böyle benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı oolmalarını istiyorum 3çocugum var ve kiradayım
sakat maaşı.özürlü maaşı.yada engelli maaşı hangisinden yararlana bilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

Miyoptan işinize yarayacak oranda rapor alamazsınız.. % 40 veya üzeri oranlı rapor almalısınız ki tüm haklardan yararlanabilesiniz. Yani, tek gözü hiç görmeyen kişiye bile % 32'den fazla oran verilmiyor malesef..

Erol bunu öğrenebilmenin en iyi yolu hastaneye gidip heyet raporuna başvuru yapman olur.Yüzde kırk raporu alabilirsen neler yapabileceğini düşünürsün.Yüzde kırk raporu elinde olmadan hiçbirşey yapamazsın.

selam arkadaslar benim rahatsizligimda (A18.5) GÖZ TÜBERKÜLLOZU BANA VERİLEN ORANDA %52 bakanliga gönderdim dosyayi bakalim ne olacak sonuc bekliyorum insallah hayirlisi olur selamlar acil sifalar

Arkadaşlar aramızdaiki gözüde -16 yada -17 numara gözlük kullanan varmı (miyop)

varsa rapor aldınızmı % de kaç verdiler

Arkadaşlar - 16 -17 gözlük yada lens kullanan varmı % yüzde kaç rapor veriliyor

Itirazmı edeyim yoksa tekrar işyerimden sevkmi alayım

slm arkadaşlar dün heyete girdim % 29 verildi gözlerimden (0.3---0,2 oran) tekrar başka hastaneden rapor almak istiyorum işyerimden vergi indirimi için tekrar yazımı almalımıyım

Sağlık müdürlüğüne itiraz et başka hastaneye sevk ederler...

bekleyip 6 ay sonra gitsem tekrar sıfırdan başlasam olurmu acep

Ankaraya giden raporlar

Arkadaşlar slm öncelikle hepinize kolay gelsin.ankaraya raporu gidip-gelen varmı benim % 51 ile gitti yüzde kaç düşer yada çıkar.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar

Valla bende buay &70 yolladım ordan nasıl kontrol edılıyor onu ogrenmeye caşısıyorum ankarada son durum ne bır turlu sorgulanacak ekran bulamadım

selam arkadaslar benim %52 gönderdim %32 olarak geri döndü

benim göz erol sol hic görmüyor sag ise tedaviyle isde ne iyi nede kötü sokayim ben boyle bunlarin hesapladiklari hesap cetverine

Üst Alt