Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlük tipi dijital kemik yollu işitme cihazı tavsiyesi..?

ckeskin674

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Esselamu Aleyküm... Abilerim ablalarım kardeşlerim;

İşitme özrü olan bir yakınım için GÖZLÜK TİPİ DİJİTAL KEMİK YOLLU işitme cihazı almamız gerekiyor. Ancak ne kendisinin ne de hiç bir yakınımızın bu cihazlar hakkında bir fikri yok. Ve ödiyeceğimiz tutar bizlerin bütcesi için oldukca büyük. Bu yüzden sağlam bir öneri arıyorum. Sizler bilgilerinizi paylaşır ve bir model belirlememe yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim. Allah cümlemizden razı olsun.

İstanbul Taksim'de Duysel'e gidip deneme yapın. Deneme ücretsiz. Cihazla ilgili ayrıntılı bilgi de alırsınız.

Hangi cihazın ne kadar faydalı olacağını deneyerek anlayabilirsiniz. Biz burada deriz ki oticon marka alın sağlamdır iyidir ama deneme yaparsınız sizin ihtiyacınızız gidermez.

ben 7 yıldır kemik yollu gözlük tipi işitme cihazı kullanıyorum son 3 yıla yakındır starkey kullanıyorum fiyatları oldukça yüksek birde çok titizlik ister ginede hastaya önerilen neyse ondan almanızı tavsiye ederim

Üst Alt