Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göztepe-Beyazıt hattında çalışan özel hat otobüs şoförü ve muvininin tacizi!

Pardon

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
34 BD 2747 plakali 91E Goztepe-Beyazid hatti otobusune goztepe meydan'da Refakatci olarak ablam ile birlikde bindik
yalnizca 1 km sonra son durak yani araba bombos son duraga geldigimizde arac duraga gelmeden kaldirim kenarinda birikmis olan suya inmemizi istiyor. on kapidan inelim su var dedigimde on kapidan inilmez durak burasi diyor! israrlarim uzerine arabayi biraz ileri aldi ve inebildik.
biz indikden sonra arabayi surerek gercek durak yerine cekdi. (tabi butun bunlar olur iken Sofor ve Muavini cok sert bir surat ifadesi ve iki dudaginin arasinda kufus ediyordu sanirim )

bu otobüsler babalarının malı mı ? Yani kişisel otobüsleri mi? Belediye ye ait değil mi ve bu şöförler orada asgari ücretle çalışmamakta mı? Yalnış biliyorsam düzeltin ama hal böyle olduğu sürece kartınızı okuttup gösterdikten sonra laftan anlamayan insan müsvetteleri ile muhattap bile olmamak lazım.

İnadina Ö.H.O. Biniyorum..bazıları laf söylemeye çalişiyor karşılıgınıda veriyorummm.zaten hep Ö.H.O otobüsü oldu hatların çoğu farkındamısınız bilmem :).......

al birini vur ötekine her yerde aynı sorun belediye otobüsü izmirde geçen gün başıma geldi tekerlekli sandalyeyle oğlumu bindirdim benden arabayı katlayıp kenara koymamı istiyor zaten otobüste oturacak yer yok çocuğu kucağımamı alayım dediğim de ayakalkıp bana sert bir dile cevap veriyor sağolsun insan larımzada çok duyarlı birisi kalkıpta yer vermedi

Acaba toplum olarak insanlığımızımı kaybettik?

abi ne yaptın yaaa :mad: silahım olsa ateş ederim valla ben o durumda.....ya birde bı olayı görüp duyup yer vermeyen insanlarımıza ne demeli....

Plakayı alıp yazı yazsaydın İETT'ye,çok aşağılıkça davranmış.

ne kadarda yazı yazsan nafile onlar ancak seçimlerde bizi tanıyorlar koltuğa oturunca unutuyorlar herşey bitiyor

ne büyük bi sorun bu belediye otobüsleri sorunu.bülent abi toplu olarak birşeyler yapamazmıyız bu konuda.bu belediye otobüsü şöförlerinin artık bilinçlenmesi lazım.

Üst Alt