Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözüm için verilen, %79 rapor oranım doğru mu?

zapsuyu666

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
sag tam sol 1.5 el hareketleri sol santral lokom simpleks bu rahatsizlga yuzde 79 oran verdiler hakem hastanesinde bu verilen oran gecerlimidir genelde en fazla %32 yazilmis kafam karisti bilen arkadaslar yardimci olabilirmi

bende görme engelliyim sizin dediğiniz hastalığı ilk kez duydum siz galiba rapora itiraz mı ettiniz hakem heyetine girmişsiniz gözleriniz hiç mi görmüyor birde ağır engelli bölümünde ağır engelli evet mi yazıyor merak ettim benim raporum %64 ağır engelli sayılmadım hakem hastanelerinin verdiği oran kesindir demekki hastalığınız o orana denk geliyor kafanızın karışmasına gerek yok gibi duruyor.

benim degil bir arkadasimin ben burdaki arkadaslar sayesinde 3 aylık emekliyim yuzde 79 gözden rapor verildi arkadasima evet itiraz ettik hakem hastanesi verdi diger rahatsizliklariyle yuzde 86 aldi agir özürlü hayir yaziyor

hakem hastanelerinin verdiği oran kesindir yani bir sıkıntı olmaz itiraz etmeden önceki hastanenin verdiği oran kaçtı acaba merak ettim ağır özürlü sayılsaydı bakım parasına başvurabilirdi ben başvurdum bakım parasına isterse gözlerin hiç görmesin dedi bakım parası alamazsınız dedi bakım parası almak için yatalak olmak gerekiyormuş arkadaşın bu raporu ne için aldı 2022 maaşı için mi?

öncekii hastanenin verdigi oran toplamda 22 gözede 10 vermislerdi emeklilik icin muracaat edecek arkadasim

gerçektende itiraz etmeniz çok iyi olmuş emeğiniz boşa gitmemiş oldu acaba bende itiraz etsem %64 oranındaki raporum yükselir mi? bende görme engelliyim ben korkuyorum itiraz edersem oran düşer diye ben raporu 2022 ve bakım parası için almıştım belkide düşürürler diye korktum ve itiraz edemedim.

ilk rapor kayseri toplamda 20 verdiler itiraz edildi corum hastanesi sonra ankara numune corumun oranını bilmiyoruz ama numune toplamda 86 verdi mecburen itiraz etik belki yuksek olsa idi bizde itiraz etmicektik

Üst Alt