Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözüm küçükken çapaklanırmış. Annem sütünen silermiş [O an]

03Afyonlu

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Eskiden bilgisizlik ve büyüklerimizin koca karı ilaçları adına sakat kaldım.
Gözüm küçükken çapaklanırmış. Annem sütünen silermiş. Sütün içindeki zararlı mikroplar sakat kalmama neden oldu. Damar kısılması sonucu bir gözümü kaybettim. ilkokul üçüncü sınıfta ögretmenim annemi babamı ikna etse de çok geç kalınmıştı.
Şimdi büyüklerin hatasını çekiyorum. Ne olursa olsun her şeyi bilene bırakacaksın.
Arkadaşlarım beni aralarına almadı öyle büyüdüm. Çok zor günler yaşadım onun için diyorum bizi bizim gibi olanlar anlar.
Allahıma yine de şükürler olsun .

Hepinize saglıklı günler dilerim

siz doğuştan engelli olmadığınız için öncelikle geçmiş olsun evet bu tip koca karı yani nene hatun tipi uygulamalara bende pek çok kez şahit oldum ama allahtan kimsede şuan bir sorun yok birde kulak arıdığı zaman zeytin yağı damlatırlardı ki o daha bir feleket ama ben size arkadaşlarım beni dışladı lafına sanki birazda kendinizde aramalısınız onu çünkü ben inanmıyorum 25 30 kişilik bir sınıfta herkezin sizi dışlayacağını arada afacan çocuklar olabilir tabi ama 1 2 yi geçmez onlarında tabi ailelerinin şuçudur bu ye engelliler bize hoş geldiniz

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım hepimizin bir hikayesi var dediğiniz gibi

Çok zor günler yaşadım onun için diyorum bizi bizim gibi olanlar anlar.

engellilerbiz ailesine hoş geldiniz, güzel dosluklar, güzel paylaşımlar dilerim.

Arkadaşım yaşadığın olaydan dolayı geçmiş olsun.
Ailen mutlaka istemezdi canları ciğerleri evlatlarının böyle olmasını.Ama bilinçsiz bir şeklide davranmışlar bu da ayrı bir konu tabi. Ama yinede onları suçlamamak gerekir.
Arkadaşlarının seni aralarına almamaları gerçekten çocukluktan yaşanılan en kötü Pisikolojik bir sorundur. Ama herşeye rağmen unutma ki hayat çok güzel. Hayata güzel yönlerinden bak ki; güzel olduğunun farkına varasın.
Biz engellilerede hayata en güel şekilde bağlı kalmak yakışır. Değil mi?
Bu arada ben de görme engelliyim bunu da belirteyim...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bilinçsizlik çok kötü birşey. Ailende böyle olsun istemezdi tabiki. Hepimizin burda bir hikayesi var. Ama herşey ALLAH'tan.

Arkadaşım geçmiş olsun.İnsanın hayatı boyunca yaşadığı kaderden ibarettir.Seni allahu teala onunla imtihan etmeyi istemişse buna belki annen değil başka bir neden verip onunlada imtihan edebilirdi.Her zaman halimize şükretmeli ve beterin de beteri var diye düşünmeli ona göre yaşamalıyız.Allahu teala kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.

Üst Alt