Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Grafik Tasarim Lisans mezunuyum, fakat kılavuzda ilgili kadro yok!?

_ygt_

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Grafik Tasarim Lisans mezunuyum, fakat kılavuzda açık kadro yok bolumumle ilgili.Sizce tercih yapmali miyim normal memur olarak? Daha sonra gecis sansim olur mu kendi bolumumle ilgili kadroya? Yardimci olursaniz sevinirim...

Son düzenleme:
benim bölümümde 3249 ama hep 3001e çevirmişler çok fazla yok.genel memurluktan yap bence.o tür bölümlerde o bölüme özel kadro zor açılır.

yiğit hocam merhaba. size tavsiyem şu ki klavuzu iyi inceleyin. sizin bölümünüzden de eleman alan var. verdiğiniz bilgilere göre. biz iletişimciler olarak şuradayız bekleriz ordaki arkadaşlara size ortak bi cevap verelim.
http://forum.memurlar.net/konu/2009041/

Teşekkür ederim cevaplar için.

@kirei oraya da göz gezdiriyorum ama geneli dediğiniz gibi iletişimciler bizim bölümden belli bir talep yok gibi.Dikkate alacaklarını sanmıyorum

Bu arada kadro yok derken Bölümümle ilgili kod var ama dediğim gibi klavuzda açık kadro yok.

Hocam sizin puan kac. Ayrica trt yayin yapimda sizin bolumdende eleman alcak

Üst Alt