Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Grange kitaplarını okumak psikolojiyi bozar mı?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
Bazi kitaplar psikolojiye kötü gelir mi mesela grange in lontano su filan böyle kanlı cesetli kitaplar psikolojiyi bozar mı?

Henüz kişiliği oturmamış bir bireyse bozabilir.
Kişide zaten bozulmaya müsait psikolojisi varsa da bozabilir.

Ben şizofreni hastasiyim da beni kötü etkiler mi kitabı bugün aldim

Kanlı cesetli kitapları okumaktan uzak dururdum, hele ki psikolojimi bozar mı diye endişe duyuyorsam.

Fazla gerilim herkese zarar verir. Arada bir sorun olmaz.

volkano39

Okumak hem de teknolojinin bu denli denli geliştiği(Görsel santlar: sinema, tiyatro televizyon vs.) bir dönemde okumak; iletişimin böylesine zirve yaptığı bir dönemde okumak alkışlanası bir özellik.
Okunacak çok kitap var. O kadar çok ki sadece Türkçe olanları bile bitirmeye bir ömür yetmeyecek kadar çok.

Sorunuzun cevabı bence şöyle:
Eğer okuduğunuz kitap sizi gerçeklikten koparmıyorsa ve Sosyal yaşımınızı da etkilemiyorsa o kitabı okumalısınız bence.
(Tabii sevmek; okumaktan zevk almak da önemli: zaten sevmeseniz, ilginiz olmasa devam etmezsiniz okumaya zaten.)

Ben mesela korku/gerilim filmi izlemem. Bu tarz filmlerin kurgusunun rüyalarıma girme ihtimali beni onları izlemekten alıkoyar.

İyi okumalar :)

Okumayı severim doktoruma sordum gerilim ve korku kitapları okuyabilir miyim diye okuyabilirsin dedi.ben de gittim aldım bunu. Ama Stephen king filan okumam Tabi.

Kitabın ilk 200 sayfasını bitirdim. Ama geri kalanı bitirebilir miyim bilmiyorum

Üst Alt