Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Grup merkez hasar danışmanlık şirketine vekalet vermeli miyim?

Jasohan

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar doktor hatasi sonucu olusan kalici hasarim icin "merkez hasar danismanliga" vekalet vermeyi dusunuyorum? Nelere dikkat etmeliyim? Daha once bu hasar danismanlik sirketiyle calisan varsa tecrubelerini paylasabilir mi?

Vekaletnameyi güvenilir bir avukata okutun, aleyhinize olabilecek kısımları çıkartın derim. Bu zamanda kimseye güven olmuyor.

Görüştüğüm avukat kendine vekalet vermemi istiyor. Ama avukat pek iş bilmiyor gibi. Iyi bir avukat bulamadım. Hasar sirketi Tazminattan %20 alacagini soyluyor yargi masraflari icinde. Sozlesmede de yaziyor ama yine de guvenemiyorum çünkü herkes eksik tazminat aldigini soyluyor. Bu tür sirketler nasil çalışıyo? Bilen biri detayli aydinlatsa??

Hasar danişmanlik şirketine vekalet verirken nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaslar merhaba doktor hatasi sonucu ayagimda olusan kalici hasar icin dava açıcam. Hasar danismanlik sirketi hersey dahil tazminattan %20alacagini soyluyor. Sözlesmede yazıyor. Ama benim anlamadigim tazminat ve isgorememezlik nereden talep edilecek. Bilen bi arkadas bu danismanlik sirketlerinin nerelere basvurdugunu aciklasin LUTFENNN

Üst Alt