Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSM engelli indiriminden yararlanmak için matbu belgelere ihtiyacım var!?

adilalpman

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

Ben de %93 engelli eşim için gsm indiriminden yararlanmak amacıyla gerekli "Açık Rıza Belgesi" ve "Başvuru Formu" şeklinde iki belge rica ediyorum.

Elinde matbu örnek olan paylaşabilirse çok memnun olacağım.

Teşekkür ederim...

adilalpman

Size hangi operatör indirim verecekse o firmadan belgelerin verilmesi gerekmez mi?

adilalpman, ilgili bayiye gidip (Turkcell ise Turkcell Bayi, Vodafone ise Vodafone bayi gibi) engelli rapor fotokopisini vermeniz yeterli (rapor oranı min 40 olmalı), yeni yeni icat mı çıkarılıyor anlamadım...

Bunlara gerek yokki. ben 1 ay önce babamla beraber türktelekom merkeze başvuru yaptık bizden sadece engelli kimlik kartı ve ikametgah adresinin çıktısı ve kimlik fotokobilerini istediler. evde internet evde telefon mobile hatlar hepside indirime girdi.

Bu hafta başı mobil hattımı türkcel'e taşıdım. Kimliğimle engelli raporumu götürdüm. Orada tabletle fotoğrafını çektiler geri iade ettiler. Başka bir evrak gerekmedi.

adilalpman operatörünüzün bayinde açık rıza belgesi imzalamanız gerekir,sade kart fotokopisi yetmiyor bayi size o belgeyi imzalatiyor olması lazim

Ben turkcell hat aldım. Sadece engelli kartımın fotokopisini ve normal kimlik fotokopim alındı. Sözleşmeye imza attım çıktım bu kadar. Ekstra evrak vırt zırt istemiyorlar.

Çoğu GSM ya da benzer firmalar, genelde liste fiyatından zaten satış yapmıyor, sizi taahhüt adı altında işte fiyatımız ayda 150 TL ama size 79 TL yaparız diyor, engelliye de liste fiyatından %50 indirim diyorlar neticede engelliye de neredeyse aynı fiyata geliyor.

Haksız mıyım?

engellsizz arkadaş %50 diye bir indirim yok btk karariyla kullandığın tarifeye sadece %25 bir indirim alabirsiniz ,bana hersene türk telekom tarife de değiştirsem veya kendi tarifemde( de kalsam btk nin dediği 25 lik indirimi yapıyor(benden 25 lik indirim alabilmem icin acik riza belgesini imzalamamı istediler imzaladim ozamandan beri hic bir sorun yasamadim)

Geçen hafta hattımı Turkcell'e taşıdım. Normal ve engelli kimlik kartımı verdim. Tablet üzerinden işlem yaparken fotoğraflarını çekip sisteme yükledi ve işlem tamamlandı. Vodafone'u tam bilmiyorum ama TT ve Turkcellde %25 indirim mevcut. 80 TL'lik tarifeye geçtim; şu anda güncel faturam 60 TL. Aynı şekilde ev internetim Türk Telekom. Bunda da yine %25 indirimle beraber 125 TL'lik 50Mbps tarifeye 100 TL ödüyorum.

%50 yi örnek bir oran olarak verdim.
Demek istediğim husus, engelli indirimi diye verilen indirim normal vatandaşa kıyasla çok da büyük bir indirim değil, sorsan yapıyor musunuz evet yapıyoruz derler.

deasn12
hepsinemi? yani tüm aileyemi indirimö aldınız 1 tane engelli üzerinden doğrumu anladım? hangi operatör?

Vodafone abonesiyim. Sosyal paketten destek almak istiyorum. Vodafone abonesi olup da bu çeşit destek olan var mı?

Ya illa da açık rıza belgesi vermek zorunda mıyız. Nelere izin veriyoruz biraz okudum tırstım ne o ya ona izin buna izin vazgeçtim indirimden falan

Bir kaç ay önce Turkcellden Türk Telekoma geçiş yaptım. Engelli Kimlik Kartı göstermem yetti fotokopisini çekip işleme aldılar.

Size bu engelli indirimini turk telekom bayisi mi yaptı yoksa ana büroya mı gönderdiler? hani internet bağlantılarının yönetildiği ana merkezden bahsediyorum?

nostaljik
Herhangi bir türk telekom bayisi idi öyle anabüro vs değildi.

Alman

Bugün akşam üzeri burdaki bir türk telekom bayisine uğradım ve bunu sordum. Bana ''bu indirim işlemini burda yapamıyoruz, il merkezindeki ana şubeye gitmeniz gerekir.'' dediler. Neden normal bayide yapmıyorlar ki? Burda siz dahil birçok kişi bayide yaptırmışınız bu işlemi.

nostaljik
Yapılmayacak bir şey yok engelli kartını alacaklar elindeki tablet ya da pc ye girecekler başlayacak engelli kartımı aldılar fotokopisini çektiler sistemden turkcell en son ödediğim faturanın çıktısını aldılar birde kimlik fotokopisi. Sözleşme imzalattılar oldu bitti. Sizin oradaki bayi ya bilgisiz ya da uğraşmak istememişler. Ana şubeye uğrayın o halde. İllere göre değişiklik gösteriyor demek ki.

Merhaba

Ben %40 raporum var Türk Telekom da kendim ve annem babam indirimden yararlanıyor. Bayideki bayan 7 kişiye kadar yararlanıyor gibi birşey demişti bir ara.

Benim sormak istediğim Türk Telekom’da mevcut aboneliği var evli ablam indirimden yararlanabilir mi herkes bişey diyor tam olarak bunu öğrenmek istiyorum hat ablamın adına desteklerinizi bekliyorum.

Üst Alt