Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS borcu çıkarmışlar, çalışamıyorum, bu borcu nasıl ödeyeceğim?

007hasan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar sağ kolumda brakial pleksus sinir hasarı ve operasyon mevcut. Sol omuzumda omuz sıkışması gözlerimde tavuk karası var. Boyunda fıtıklar ve düzleşme ek olarak anksiyete bozukluğu ve panik atak var. %60 raporum var. Ortapedi ve noroloji bizim kalıcı dedi fakat pisikiyatri geçicici dedi seneye tekrar gel dediler. ortapedi ve nolorjiye tekrar girip aynı looptan geçmem mi gerek ? Hatta fizik tedavi iş göremez raporu vermek istedi fakat ben istemedim ? Eğer alırsam maaşları nedir ? Nasıl oluyor baya araştırdım fakat kafam karıştı herkez farklı bir şey söylemiş Ayrıca ben gecen sene aldım raprorumu. Hasrtane personeli guvenlık bana dırek yesıl kartlı gorunuyorsun sıgortaya para yatırmana gerek yok demıstı genel sağlık sıgortası ıcın . Fakat 800 lira borç çıktı. Kaymaklıga gıdıp yesıl kart ıcın basvurucam fakat eskı borcun odenmesı gerek bır hal cağresı yok mu calısamıom ıs yok nasıl odeyecegım bılmıyorum .

Bende de var 1800 ₺ olmuş işe başlıyali 1.5 yıl oldu ödemiyorum bakalım sonuç ne olacak
Bu arada 2000 küsür den 1800 tl ye borç evrilmiş vazgeçilmiş ödemelerden 1800 de silinir herhalde :)

Anladım dostum sagol geçmiş olsun sanada. Silinmiyormus o borç öndemesi gerkiyormuş.

Üst Alt