Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS borcu çıkartıldı! Bu borç ödenmeden emekli olunamaz mı?

selim35

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2011 eylül ayı ile 2013 eylül ayı arasında calısmıyordum .yeni cıkan kanunla aile gecim bildirimi verilecegi söylendi kaymakam lıga giderek basvuda bulundum oradakı memur calısmadıgıma ve sigortamın olmadıgına daır sgk dan yazı getirmemı istedi bende evragı alıp geldım işlemleri yaptım.2013 eylulun 2 haftası iş buldum calısmaya basladım bu arada muzmın rahatsızlıklarım dahada arttı maliyeye gidip vergi indirimi yasasından yaralanmak istedigimi soledim evrakları hallettim ankaradan cevap gelmek uzere fakat nasıl emeklı olacam derken 3 binliraya yakın gss borcu cıkıyor arkadaşlar bu borc ödenmeden emeklı olunmuyormu bu borcu sgk taksitlendiriyormu bilgisi olan varmı acaba

Borç ödenmeden emeklilik mümkün olmaz. Yalnız, yakında GSS borçlarına dair af çıkacak diye bir beklenti var. Bence bir süre bekleyin...

kaymakamlıktan borca itiraz edin, gelir testine girin çıkan miktar üzerinden hesaplansın onu ödeyin durdukyere ödemeyin günah, benimde 3 bin tlye yakın borcum vardı itiraz ettim gelir testine girdim g1 kararı verildi kararla birlikte sgkya gittim yeniden hesaplandı aylık 39 tl den hesaplaandı 800 kusurlira ödedim şimdi hala aylık 39lira ödüyorum

Üst Alt