Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gss borcu olanlara yasal takip gelecek..?

Konular
59
Reaksiyonlar
119
Evet SGK dan mesaj geldi gss prim borcunuzu ödemezseniz yasal takip başlatılacak deniyor. 9 aydır işsizim. Vgm muhtaç aylığı alıyorum. Bu yoklukta nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@furkander33 Merhaba nasıl aliyorsunuz maaş rapor yeterli oluyor mu ekstra bir belge gerekiyor mu ?neler istiyorlar?ve nereye başvuru yapıyoruz

%40 ve üzeri rapor varsa Bulunmuş olduğunuz ilin vakıflar bölge müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilirsiniz.

SGK yı arayıp durumu anlatın. Benim bildiğim GSS yi ödeyecek geliri olmayanların kini devlet ödüyor.

40 üzeri rapor çıkınca geriye dönük gss borcu siliniyor zaten. syd ye sorun bir yanlışlık olmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@Sansarius, silmiyorlar. Eğer size tebligat gönderildiyse geçmiş olsun

Engelli olsun olmasın herkese gidiyormuş bu yasal takibe düşeceksiniz borcunuzu ödeyin sms i. Geçmiş olsun. Devletin paraya ihtiyacı var.

ben üniversite de öğrenciyken genelde hep üniversitenin medikosuna giderdim. neyse bir gün işim gerçekten hastanesine düştü ve bana gss borcunuz var dendi muayene bile etmediler. 800 tl borcum çıkmış düşünün yıl 2013 neyse sgk ya gittim ben öğrenciyim nasıl olacak dedim. yasa da varmış sanırım o zaman şuanı bilmiyorum. erkekler için öğrenciliği devam ediyorsa 25 yaşına kadar gss borcu çıkmazmış. neyse bunlar o kısma kadar olan kısmı sildiler 25 yaşını geçeli 2 3 aymı ne geçmiş sadece onlar kaldı 48 tl mi neydi oda. 2021 de mi ne ödedim onu da :D hemde faizsiz direk 48 tl yatırdım

Üst Alt