Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS primi öderken 2022 maaşına başvurabilir miyim?

sinansal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Ben 2022 maaşına başvurmak istiyorum. Ancak şu an GSS primi olarak aylık 35,75 TL gibi bir ücret ödüyorum. Aslında gelir tespiti yapılsa bunu da ödemeyebilirim çünkü oturduğum ikametgahımda yeşil kartlı babanem ve dedemle yaşıyorum. Bu GSS primi 2022 maaşına bir engel olur mu başvuru yapsam? Ya da ben daha önce gelir tespiti yaptırıp bu primi sıfırlattıktan sonra mı başvuru yapayım ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle şunu bilmenizde önem var.bende çocuğum için 2022 alıyodum geçen sene bana bu gss adı altında bi sürü borç çıkarmışlar mecbur ödemek zorunda kaldım.geçen mart ayında bi baktım çocuğun maaşı kesilmiş bu 2022.gitdim kaymakamlığa nedenini sorduğumda bana sigorta yatırdığından dolayı kesilmiş dedi.ne yapmam gerekir dedim tekrardan bağlanması için diye sorduğumda bana o genel sağlık sigortasını iptal ettirip yeşil karta geçmelisin dedii.bende memurun dediği gibi gidip önce iptalini istedim tekrardan gelir testi yapcaz dedi eve gelip.sonra işte maaş geri bağlandı ama olan bizim 3 aylığa oldu.kesildi tekrardan bağlanmasıda 5 ay sürdü aradaki 3 aylık gitdi onu geri alamadık.sizde bence önce o gss yi iptal ettirip 2022 ye ondan sonra başvurun.şimdiden kolay gelsin bayağı bi uzun sürüyo çünkü.

Üst Alt