Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS'den yararlanıyorum. 2022 alabilir miyim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
arkadaslar genel saglık sıgortasından yararlanıyorum.2022 maaşına basvursam alabılırmıyım...??

çalışmıyorsanız ve %40 ve üzeri özrünüz varsa alırsınız.

çalışmıyorum tabı kı...%80 raporumda var...Daha once GSS'den yaralanmaya baslamadan once basvurdugumda..babamın uzerınde kı tapu vs.vs. gelırden dolayı çıkmadı,sımdı cıkarmı dıyorsunuz yanı.

denemekte yarar var.aynı evde oturanların gelirini,kişi sayısına bölüyorlar.

Artık aylık kısı bası gelırınız 150 mıydı 200 lıramıydı ne onu gecerse alamıyosunuz bende basvurdum gecenlerde kaymakamlıgın sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gittim sonuc ne oldu dıye daha bellı degılmıs ama babam memur oldugundan dolayı aylık gelırım 150 200 lırayı gecıyomus cıkması zor dedi

besaltı20 bende gssliyim.aylık 37 lira prim çıktı.kimisi alırsın kimisi alamazsın diyor.en iyisi şansını dene.herşeyımız sansla belirlenıyor.yalnız basvuru eskıden mal mudurlugundeydı.şimdi sydv na gecmiş.aralıgın 20 sinden sonra gelin basvurun dediler. yeni sistem kuruyorlarmış galiba

Üst Alt