Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Guillain Barre Sendromu için sağlı raporu oranı ne olur?

askibeka

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar benim ablama bes yil once guillain barre tanisi konuldu yuksek miktarda kortizon tedavisi goruyor bes yildir ilac kulkanim raporundaki tani Demiyelinizan Hastaliklar parantez icinde Lokodistrofi Multipi Skleroz vs yaziyor kortiziondan dolayi goz tansiyonuda siniri asmis bulunuyor onun icinde surekli raporlu goz damlasi kullaniyor ayrica kemik erimesi tansiyon ve seker ilaclari var raporlu bu durumda acaba abkama engelli raporu alabilirmiyiz yuzde kac verirler bilgisi olan varsa lutfen cevap yazsin Ilginize şimdiden teşekkürler ediyorum.

Gecmis olsun mustafa bey sizde kortizon kullaniyomusunuz ablam gunde 16 tane kortizon hapi kullanarak basladi yavas yavas adeti dusurduler bu bes senelik surecte ama ilac dusunce hastalik ilerleme gosterdi tekrar basa dondu simdi belirli zamanlarla artirmaya basladi dr.fakat hic bi etki yapmadi gunde uc hap aliyor su an yine artmaya devam edicek sizin durum nedir hastaliginiz duzeldimi rapor icin randevu aldim bu ayin sekizinde basvuru yapicaz ilk basvuruda ne dediniz gerkce olarak

ben 2003 te yakalandım ilk 4 ay yoğun bakımda kaldım vücüt fonksiyonlarımın fiziksel anlamda tamamını kaybetmiştim ve solunumumda problemliydi. ivik kullandım ben belimden su aldılar. sonra peyder pey düzelme oldu solunum yollarında fiziksel tedaviylede gücümü tekrar kazandım şuan ayak bileklerimi oynatamıyorum

Gecmis olsun kardesim ben simdi engelli raporu alabilmek icin randevu aldim hasekiden tum rahatsizliklar icin talep edicem degilmi goz tansiyon seker ve kas hastaligi hepside raporlu ilac kullaniyor devamli iki senelik veriyolar raporlari verirlermi engelli raporu bu durumda

teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun...verip veremicekleri konusunda bir şey diyemicem ama evet birçok poliklinikte muayene olacak hasta heyet uygun görürse verecek. Allah şifa versin hepimize

Üst Alt