Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güle güle berkin:(

kardelenn

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
36
berkinelvan123_0.jpg

Gezi direnişi sırasında, evinden bakkala ekmek almaya çıkan ve polis tarafından kafasından gaz fişeğiyle vurularak komaya giren Berkin Elvan, 269 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini bu sabah 07:00'da kaybetti.
Güncelleme: 11:05
Berkin'in annesi Gülsüm Elvan'ın ilk sözleri: "Cumhurbaşkanı bizi arayacağına oğlumu vuranları bulsun. Benim kuzumu Alllah almadı, Tayyip Erdoğan aldı. Vay kuzum anan kurban olsun sana bu sefer de dayanacaktın. Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin. Bir kurşun da bana sıksınlar, yanına yollasınlarlar".

Güncelleme: 10:31
Polisin müdahale sırasında Adli Tıp'a gitmek için metrobüse doğru yürüyen gruba gerçek silahla 3 el ateş ettiği iddia ediliyor.

Güncelleme: 10:28
Karşıyaka Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi'nde öğrenciler Berkin Elvan için saygı duruşunda.
bibsbwdieaa5iyz.jpg

Güncelleme: 10:21
Ramazan Apaydın isimli bir kişi polisin Okmeydanı hastanesi önündeki müdahalesi sonucunda yaralandı.
bibuq3yigaaoc0b.jpg

Güncelleme: 10:11
Polis Berkin'in yattığı hastaneye bir kez daha müdahale ediyor. Gaz bombaları kullanan polis, Berkin'in taziyesi için hastane önünde olanlara saldırıyor.
biboem2iiaaznvo.jpg

Güncelleme: 10:06
Okmeydanı Hastanesi önündeki kalabalık saatler ilerledikçe artıyor. İstanbul'un birçok yerinden dostları, Berkin'in ailesiyle dayanışmak için hastane önüne geliyorlar.
bibmdkqieaateji.jpg

bibmnnociaaw8c8.jpg

Fotoğraf: sendika.org
bibmpcbcyaatlnx.jpg

Ankara - Güvenpark Fotoğraf: Burcu Cansu
Güncelleme: 09:50
Berkin için yarın saat 12.00'de Okmeydanı Cemevi'nde tören yapılacak. Yarın 15.00'te de Şişli Meydandan Feriköy Mezarlığı'na yürünecek.

Güncelleme: 09:40
Berkin Elvan'ın annesi: "Benim oğlumu Allah almadı, benim oğlumu Tayyip Erdoğan aldı".
bibxetuiyaac560.jpg

bibl-iscuaadpps.jpg

Berkin birazdan Adli Tıp'a götürülecek. Daha sonra Okmeydanı Cemevine geçilecek. Cenazenin ne zaman olacağına ilişkin henüz bir netlik yok.

Güncelleme: 09:22
İzmir Karataş Lisesi öğrencileri Berkin'i anmak için derse girmedi oturma eylemi yapıyor.
bibdhaecaaa0s6x.jpg

bibhf5riaaafxzf.jpg

Güncelleme: 08:56
Berkin'in sevenleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde toplanmaya başladı. İstanbul'un çeşitli semtlerinden ise hastaneye doğru gidenler var.
bibxbjgiiaakzle.jpg

bibxic2icaa4m-s.png

bibznzvigaa65cf.jpg

Gezi direnişi sırasında, evinden bakkala ekmek almaya çıkan ve polis tarafından kafasından gaz fişeğiyle vurularak komaya giren Berkin Elvan, 269 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini bu sabah 07:00'da kaybetti.
269 gündür yaşam mücadelesi veren Berkin, 15. yaşına da komada girmişti. Berkin'in durumu son günlerde kötüleşmeye başlamış, 16 kiloya kadar düştüğü belirtilmişti.

Allah c.c. rahmet eylesin.Olan masum insanlara oluyor.Birileri catışacak, eylem yapacak, hala yangına körukle gidiyorsunuz.Yeni Berke ler ölsün istiyorsunuz.Polisle dalaşmayı bırakın ,eylem yapacaksanız internet uzerinden yapın, kimsenin canıda yanmaz.

[SIZE=4][FONT=georgia]Okmeydanında otuyormuş, ekmek almaya taksime gitmiş. Yersen…[/FONT][/SIZE]

yemeyebilirsin kımsenin sana bişey yedirmeye niyetide yok siz canlı canlı sesleri duydunuz onları yemedinizki

[SIZE=4][FONT=georgia]Okmeydanında otuyormuş, ekmek almaya taksime gitmiş. Yersen…[/FONT][/SIZE]

İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için dışarı çıktığı sırada polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu komaya giren ve 269 gündür komada olan Berkin Elvan'dan kötü haber geldi.Berkin Elvan uzun süredir verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Berkin Elvan 15 yaşında hayata gözlerini yumdu. Berkin Elvan'ın ölüm haberini alan sevenleri yasa boğuldu. Berkin Elvan son dönemde 45 kilogramdan 16 kiloya kadar düşmüştü. Berkin Elvan'ın ölümünün ardından çeşitli illerde protestolar yapıldı. Berkin Elvan ekmek almak için dışarı çıktığı sırada vurulmuştu. Berkin hakkındaki detaylı bilgiler ve Berkin Elvan hakkındaki tüm açıklamalar siteniz

lafı nerenizden okuyup nerenizden çıkardığınıza şaşırıyorum bi daha okuyun diye kopyaladım ekmek almaya taksime gitti diye bişey varmı allah yakınının başına vermeyince bilinmiyo değilmi yapanlara ve bunlara çanak tutanlarada allah taddırsın diyorum

nerde oturuyomuş nerde vurulmuş bunu sorguladığın gibi o kadar kutuları ses kayıtlarını o kadar yolsuzluklar oldu onlarıda sorguladınızmı acaba içinizde insanlık olsa el kadar çocuğun vurlma öldürülme nedenine bahaneler üretmek fotoşoplu resimler yapmak yerine onun yerinde kendi çocuğunu koyup acısını paylaşırsınız.

Akıl var mantık var arkadaşlar, bu hadiseler toplum içinde oluyor, bu olaylar toplum içinde varoldukça birçok masum vatandaşın canı yanacak.Polisin ara sokakta ,vatandaşın içine fişek atması biber gazı kullanması yanlış.Burada polis kadar eylemcilerde suçlu.Bikere göz altına alınan eylemcilerden daha önce suça karışmış olan varsa bunları ayıklanması lazım.Polis içinde aynı şey gecerli polis bu tür olaylarda özel eğitim almalı, sokak kavgasına girmemeli.Fişek atacağına boyalı su kullan sonrada ensele kimsede zarar görmez.

Bu hadiseler can sıkıntısında olmuyo ama sorun orda bu kadar olaylar oldu milletin sesini çıkarmasımı hatta adamlar dün öldürüldü diye daha yürüyüşe katılmadan durdurmak için tomalar biber gazları kaba kuvver güç gösterisi ne gerek var halkı kendi haline bıraksalar olaylar bu kadar büyümez millet yürüyüşünü yapar sesini duyurur olur biter bu polisler kadar emri verenlerde suçlu vijdanları rahatmı bakalım bunların gerçi vijdan olsa zaten bunlar olmaz ama

allahtan rahmet mekanı cennet olsun acılı ailesine de başı sag olsun allah sabırlar ihsan eglesin . rabbim gani gani rahmet eglesin

bu olay ,aslında ;ajanlarıyla ,satılmışlarıyla ,beslemeleri ile , akp nin güç denemesi için birden bire ortaya attığı pravokasyonun sonucu olduğunu gün gösterecek ..

önce Fetoyu sırtından atıp , ülkenin kaynaklarını sülale malı haline getirip , peşkirci ,ibrikçi ,keseci takımları ile meddahlarını (sanatcı - yazar geçinenler ) bir parmak bal ile susturup ; eminesinin dediği gibi (mekke - medine gibi olalım) kafalarında bir teyyüp sultanlığı hevesi oluşuyor onca aptallardan da makarna hatırına oy alcağını ve kabülleneceğini düşünüyordu . diyor du ya ,% 50 ninüstünde oyumuz var diye ..

İşte o pravokasyonları ülkenin aklı-başında sağduyulu kişileri yemedi . ... yeme yatanlarda pustu .

işte öyle bir zamanın eseri bu çocuk katliamı ..bebek katiline mehdi diyen zihniyet ,çocuk katili olmakla da kendilerinin dediği gibi allah sıfatını taşımanın bilinci altında verdi bu katliam emrini .

hep dindar gençlik derken ;meğer ki pagan dini üzerine imiş bütün oyunlar . Kendini Tanrı olarak hayal ederken ,oğullarıı herkül,hermes .zeus ,kızları da afrodit ,artemis gibi yarı tanrıca düşünenlerin akıl tutulması ,kendini beğenmesi ,avadanlarına ,dünya lideri barbie güzeli diye nutuk attırmasına bakılırsa ,aklını oynatmış bir liderle karşı karşı karşıyayız ..

Ve...tanrılar çıldırmiş olmalı ki ; genç bakir ya da bakire kurbanlar arıyor buluyor ve öldürüyor ..

Senoryo bu olması lazım başka akıl yolu yok ..

ortalıgı karıştırmak isteyenlere gene malzeme çıktı:)

çok ayıp ama bu çocuk ekmegini TAŞ dan çıkarıyordu;):D

Yaptığınız çok ayıp gülüp eğlenilicek bir olay değil sizinde var çocukalrı ama bakıyorumda insanlık denen bişey kalmamaış

çocuk ekmek alyama gitmemiş bile olsa bunun canını almak 3, 5 ite düşmemiş

Dini kullanarak milleti sömürebilirsiniz ama hiç bir dinde cana kıymak milleti diri diri yakmak, yok biraz insanlık dersi alın

Neriman aynı hassasiyeti dün berkinin cenazesine katılanlar tarafından öldürülen burakcan içinde bekliyorum....

Aynısını Tayyip erdoğana da yapmışlar montajla demekki oda ordaymış:)

de bu çocuğun diğer resimlere bakıldığı zaman bu kadar göbeğinin olmadığını farkedeceksiniz

Buda başka çekilmiş resim, bu cocuk eylemlere katılmış sonuçta , kandırılmış besbelli.İnsanız sokaklarda bir sürü cocuk var bu yaşlarda it, kopuk, esrarcı, tinerci başıboş.Bunlarda bizim insanlarımız ,Allah c.c. kimseyi sahipsiz bırakmasın.

malesef dahada arttı bu tinerci esrarcı piskolojileri bozuk insanlarla haliyle 846 tl olan asgari ücretle geçinemeyip birbirini öldüreen, karılarını öldüren çocuklarını kesen vs.

dediğim gibi tayyip erdoğanın da resmi vardı gezi eylemlerine katılmış eli sapanlı ama burda ekleyemedim göstersem sizde öğrenmiş olurdunuz

Sonuçta candır allah rahmet eylesin berkin elvan(burak can ve ölen polisimiz
hepsi candır rahmet eylesin 3 de bu ülkenin evladı

Polis silahı verdi, çocuk eylemcilere doğrulttu!
Berkin Elvan'ın ölümünün ardından Taksim'de protesto için buluşan eylemciler şok bir olayla karşı karşıya kaldı. Çevik Kuvvet polisi, gaz attığı tüfeği 9-10 yaşlarındaki bir çocuğun eline verdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tweet Takip et: @cumhuriyetgzt

cumhuriyet.com.tr/ ÖZEL
Yayınlanma tarihi: 13 Mart 2014 Perşembe

A+ A-
16.jpg
Gezi Parkı direnişinde polisin attığı gaz fişeği ile yaralanan 269 gün süren yaşam savaşını kaybeden Berkin Elvan için dün tüm yurtta yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü. İstanbul'da protestoların merkezi yine Taksim'di. Gündüz cenaze törenine katılan yüzbinler, akşam saatlerinde de Taksim'e geçti. Çevik Kuvvet akşam saatlerinde eylemcilere çok sert müdahalede bulundu.

9-10 YAŞLARINDAKİ ÇOCUĞUN ELİNE GAZ TÜFEĞİ VERDİLER!

Müdahalenin sürdüğü dakikalarda Sıraselviler'de çok konuşulacak bir olay da yaşandı. Çevik Kuvvet ekibinin arasında 9-10 yaşlarında bir çocuğun eline polis tarafından gaz bombasının atıldığı tüfeğin verildiği görüldü.
Küçük çocuk elindeki tüfekle kafe önünde bekleyen kalabalığı hedef aldı. Güvenlik kameralarına yansıyan şok olay yurttaşların tepkisiyle son buldu.
Polisin attığı gaz bombası ile başından vurulan Berkin'in cenazesinin hemen sonrasında ortaya çıkan bu görüntüler büyük tepkiye yol açtı.

SENCE HANGİSİ TERÖRİST 14 YAŞINDAKİ ÇOCUKMU ELİNE SİLAH VEREN KİŞİLERMİ

Pc den bu paylaştıklarını görmrediğim için bunlara yanıt veremiyorum şemi

Neriman bu çocugu kötü niyetli kişiler kullandı yazık bebe o daha yavrucak benim öfkem o çocugu oraya çıkaranlara kim olrsa olsun hangi ırktan olrsa olsun o bir çocuk ,korunmaya muhtaç anası babası nerde?

şimdide onun cenazesini bahane edip ortalıgı karıştırıyorlar...

Üst Alt