Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güler misin, ağlar mısın! Raporumu yeniledim ama saçmalığa bakın..?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
benim atamam yapıldı.
gitmeden önce raporumu yenileyeyim dedim.
bugün yeni raporumu teslim aldım.

raporda ne yazılsa beğenirsiniz.

engelli erkek kpss( EKPSS YAZACAĞINA-ERKEK KPSS YAZMIŞ) sınavı için bu raporu almıştır.

diğer bir nokta da..doktorum bana çalışıyormusun diye sormuştu..bende kendisine insan kaynakları uzmanı olarak engelli statüsünde çalıştığımı söylemiştim.

rapora bide şunu yazmış.

erkek kpss sınavına girmiştir..insan kaynakları uzmanı olarak atanmayı bekliyor..

gelde gülme,sinirlenme..allahım nasıl bir doktor bu

İyi niyetli ama beceriksiz doktor: ) ee napacan

Al raporu baş hekime şikayete git anında yenisini çıkartma emri vere bilir benimde başıma geldi benim rapor %57 orandı yeniliyeyim dedim durum daha kötü olmuştu zaten sdüşünüyordum oranı daha yüksek alacam raporu aylar sonra çıktı sonuç rapor oranı %24 Şaş kaldım aylarca bekledim çıkan sonuca bak itiraz ettim hemen baş hekime gittim kapıda yardımcıları vardı dilekçe falan ver dediler anlamam ben dedim işim aceledir baş hekimle görüştür beni görüştüm tabi durumu gösterdim başhekime oda anladı durumu bir kağıt yazdı bana git Sağlık raporu çıkaran yere yeniden değerlendirme yapsınlar gittim bana dediler yarın alırsın Hayır dedim şimdi bekliyorum illa çıkacak bu ne saçmalık tekrar giderim baş hekime neyse çıkardılar oran %69 olarak çıktı. Sizde Bu Saçmalığı gösterin bildirin

Doktor hem ekpss sınavı için bu raporu almıştır yazacağı yerde erkek sınavı için almıştır yazmış.
üstüne üstelik sanki ben devlete atandığımda insan kaynakları uzmanı olarak atanmayı istiyormuşum gibi belirtmiş raporda..oysaki bana çalışıyor musun diye sordu bende evet insan kaynakları uzmanı olarak şuanda özel sektörde engelli statüsünde çalışıyorum dedim.

Gitmiş rapora atandığında insan kaynakları uzmanı olarak atanmak istiyor gibisinden saçma sapan şeyler yazmış.

Evrakları teslim etmem için 23,09 son tarih..bu raporu almak için bile iki aydan fazla uğraştım.

şimdi itiraz etsem iki üç ayda o sürer..iyide benim zamanım yok ki..bayramdan sonra en son teslim etmem gerekiyor raporu..

benim bildiğim düzeltme yapılabiliyor raporu düzenleyen arkadaşa söyle düzeltir arkadaşım bir günde işin biter.

fringe

kanka sınava gırdıgın raporu ver, yanlıslık yapıldıgınıda anlatırsın yenı cıkartcam dersın.Onlar sure verırler beklerler zaten

öyle yapıcam evet,İLK RAPORUMDA ZATEN YENİ TARİHLİ VE ELİMDE..ONU VERİCEM KURUMA..EN SON RAPORU VERMİCEM..

kardeşim allah yardımcın olsun zaten zor şeyler yaşıyoruz bi de insanlar hayatımızı zorlaştırıyor inşallah halledebilirsin işlerini

yarıldım arkadaş doktorun da gerizekalısı varmış demekki hala gülmekten kendimi alamıyorum .

smyrna1922

:=) sorma hacı sinirden gülüyorum..hastaneyi aradım,sağlık kurulunu..durumu aynen anlattım..kendilerini savunacaklar ya,şu cevabı verdiler: hani siz erkeksiniz ya o yüzden doktor erkek kpss yazmıştır..yani sizin erkek olduğunuzu belirtmiştir doktor.bende dedimki adım soyadım yazıyor zaten..erkek olduğum belli..hem o dediğiniz gibi olsa yani doktor erkek derken cinsiyetimi belirtmek istemişse o zaman sınav olarakta ekpss yazması gerekirken kpss yazmış oluyor dedim..sustu..sonrada takılmayın bunlara kabul ederler dedi...

gidicem fırsat bulursam değiştirsinler..

iki ucu boklu deynek resmen..

Üst Alt