Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gümrük çıkışlı özel tertibatlı aracımı satmadan başka araç..?

by yolcu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar;aranıza eni katılan bir arkadaşınızım forumun kurallarına uymayan bir kusurum olursa afola,
benim elimde 1995 model özel tertibatlı otomatik vitesli 2005 trafiğe çıkışlı çok temiz daha 69.000 de olan bir aracımı engelli itiyacı olan birisine satmak istiyorum.ayrca kai soul dizel otomatik bir araç düşüniyorum .üzerimde kayıtlı aracı satmadan başka ötv siz araç alabilirmiyim? Kia soul kullanan arkadaşların bilgisine ihtiyac duydum beni aydınlatırsanız sevinirim

aracı aldıktan 5 yıl sonra aracınız üstünüzde kalsada ikinci aracı ötv muafiyetli alabilirsiniz.(ama yurt dışından aracı getirmişseniz o aracı satmadan , yurt dışından tekrar araç getiremezsiniz. Yurt içinden sıfır alabilirsiniz.)

şu anda üzerimde kayıtlı olan aracım yurtdışından alınma ama ben yurtiçinden ötv siz sfır araç almak istiyorum.lütfen bana bu konuda bilgi verin

Fesih kardeş,
Eğer yeni bir araç almak istiyorsan öncelikle yurt dışından getirdiğin aracı üzerinden düşürmen ve yurt dışından getirdiğin tarih itibarıyle 5 yıllık süreyi doldurduysan yurt içinden veya yurt dışından tekrar bir araç alma hakkınız doğuyor. Bu konuda daha ayrıntılı görüşebilmek için bana 0532 657 40 62 nolu telefondan ulaşabilirsen elimden geldiğince yardımcı olurum.
Selamlar

Üst Alt