Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda Engelli Kontenjanı

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar.Ben %45 engelliyim ve 7 yıldır bir gümrük müşavirliği şirketinde çalışmaktayım.2016 EKPSS önlisansda 1053. sıradayım.Neyse soruma geleyim.Sizce ilk atamada Gümrük ve Ticaret bakanlığında engelliler için kontenjan açığı olabilir mi?Çünkü hayalim bu ve büyük konuşmayayım başka bir memurluk düşünemiyorum...

Teşekkürler...

nuri bey , atanırsın ama düz memur olursun. yükselmek için diğer memurların şartlarına tabisin.

Geçen atamalara baktığımızda 90 üzeri yapanlar, hatta full çekenler gümrük tercih etmiş hep.Şimdi o puanla orayı tercih edenlerin heralde bir bildikleri var.Acaba nedir bu bildikleri ben bilmiyorum aydınlatacak olan varsa çok makbule geçer.
GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MEMUR (BURSA / MERKEZ - Taşra) 1 1 0 100,00000 100,00000

Geçen atamalara baktığımızda 90 üzeri yapanlar, hatta full çekenler gümrük tercih etmiş hep.Şimdi o puanla orayı tercih edenlerin heralde bir bildikleri var.Acaba nedir bu bildikleri ben bilmiyorum aydınlatacak olan varsa çok makbule geçer.

en son kaçla atama yapılmış hocam benim baktığım linklerde gümrük ve ticaret bakanlığı kontejyanı göremedim veya dikkatimi çekmedi sanırım

İlk atamada önlisansa kontenjan verilmemiş lisansa açılmış.

Üst Alt