Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güncel sağlık durumumu gösteren rapor alabilir miyim?

grkn 89

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Sorum şu benim engelli sürekli raporum var Buna ek olarak normal sağlık raporu bu akciğer filmi ve sağlık değerlerimin bulunduğu sağlık raporu alabilir miyim

Sağlık raporundan kasıt olarak sadece sağlık kurulu çıkışlı 3 hekim onaylı ve başhekim onaylı bir DURUM BİLDİRİR RAPORU alabilirsin

Hocam norma rapor heyet raporu değil 100 tl sanırım özel hastanelerdende alınabiliyor adı nedir bilmiyorum

grkn 89

Tamm o heyet raporu değilki durum bildirir raporu sadece bulunan hastalığının bölümündeki 3 doktor imzalar yani sadece 3 tane göğüs doktoru imzalar başhekimde onaylar heyete girmiyorsun yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anladım sanırım Aynı şeyden bahsediyoruz kan tahlili işitme testi ve akciğerlere bakılıyor Bir de ortopedi doktoru görecek bu raporun adı durum raporu Biz bunu çıkartabiliyoruz böyle bir hakkımız var yani kimi doktorlar sadece engelli raporuyla sınırlıyor anladığım kadarıyla

Peki Şöyle bir soru sorabilir miyim normal KPSS'den atansak engelli hariç. Kurum sen engellisin çalışamazsın diyebilirler mi

Benimde bi sorum olucaktı.ben serebral palsi hastasıyım %56 rapor oranım sol tarafımda hafif felçlik durumu var fakat yürüyüp koşabiliyorum.market sektöründe reyoncuyum 9bucuk saat calışıyoruz ben haklarımı almak adına durum bildirir raporu almaya kalksam ayakta çalışamaz diye verirlermi(normalde ayaklarım ağrıyor ama çalışamıcak kadar değil)

Üst Alt