Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gündemde olan erken emeklilik sizce engellileri kapsar mı?

gesees

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
1999 öncesi yada 1999 sonrasında işe girmiş 3600 primi doldurmuş hatta pirimleri 5000 lerde 6000 lerde olup pirimini doldurduktan sonra emekli olabilmek için çalışma hizmet süresini bekleyen memur veya işçi olarak görev yapan engelli çalışanlar gündemde olan yasa çıkarsa erken emeklilikten faydalanır mı ?

@gesees
selam,

sizin bahsettiğiniz eyt ile ilgili sanırım bizi kapsamıyor

engelli emekliliğinde zaten düzeltimesi gereken saçma sapan şeyler var

eyt yaş ile ilgili zaten. Bizi yaş ilgilendirmediği için kapsamaz.

Benim bi sorum olacak 1 nisan 1999 girişliğim emeklişikte yaşa takılanlar yasalaşırsa ben faydalanabiliyormuyun

Dimezeyha...hocam ilk sigortalı olunan tarihten itibaren 25 yıl geçmesi lazım,sizin 19 sene olmuş sizi kapsamaz..

Merhaba 01.04.1999 sigorta girişliyim yeni emeklilikte yaşa takılanlar yasalaşınca benide kapsıyormu. Okuduğumz göre 08.09.1999 öncesi girişi olanlar 20 yıl 5000 gün yazıyordu bayanlarda yani 20 yılımı doldurursam 5400 günüm var yararlanabiliomuyum

normaldir ben şaşırmadım akp nin kabul etmemesine,patron kapitalizm seven işçi memur severmi!!..ama hata onda değil herşeye rahmen onlara oy verende!..ona oy veripte ne olur kimse burda ağlamasın!!

Üst Alt