Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güneş vurunca gözüm tamamen kapanıyor. Rapor oranım yükselir mi?

Kelkitli29

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Benim sıkıntım biraz farklı belki yanlış başlığa yazıyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
Benim sağ gözüm doğuştan görmüyor, gözüm yerinde protez değil, ama güneş vurunca gözüm tamamen kapanıyor. Sanki hiç göz yokmuş gibi oluyor. Sürekli güneş gözlüğü takmak zorunda hissediyorum kendimi.
Bana gözden %22 oran verdiler, bu durum benim oranı mı yükseltir mi? Tansiyon ve şeker hastasıyım. Raporum %42
6 ay sonra kontrol sürecim var.

Zaten gereken puan verilmiş.

Gözden aldığın puan %42 lik rapora dahil edilmedi mi ? Varsayalım tek göz kaybı %30 verilebilir,bu sizin için herhangi bir değişikliğe sebep olmaz.

Kontrol muayenesinde zaten tekrardan değerlendirilecektir.
Kelkitli29

Merhaba
Benim sağ gözüm doğuştan görmüyor. Güneşe çıktığım zaman gözüm tamamen kapanıyor, sanki göz hiç yokmuş gibi, göz kapağım kapanıyor tamamen açılmıyor.
Kapalı ve gölge alanlarda gözümde bir sorun yok.
Tansiyon ve şeker hastasıyım.
En son aldığım rapor%42 üç yıl süreli.
Göz için bana %22 verdiler.
Bana derdimi anlatma imkanı vermediler.
Bu durum yeni alacağım raporda daha yüksek oran almamı sağlar mı?
Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Kelkitli29 Raporlar sıkıntı lı dua edin var olan raporun oranınızı kaybetmeyin yükselmesini boşverin heyetler rapor oranları nı düşürüyorlar

Tek göz görme kaybına 32 vermeleri gerekir size niye 22 verildi

Üst Alt