Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güney Kore'den araç getirebilir miyim? Bu konuda deneyimi olan var mı?

Ggöksel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
Malum, ülkede araç bulmak zor. Bir de ötv muafiyetiyle alacaksanız daha da sıkıntılı. Bayiler elden dünyanın parasını istiyor. Yurt dışından getirmek pek cazip değişken günün koşullarında oldukça avantajlı hale geldi. Elbette limit sıkıntısı yaşanıyor. Zira diğer ülkelerde de araç fiyatları yükseldi. Şu anda yurt dışından araç bakıyorum. Açıkçası Avrupa araçları limit koşullarını sağlamıyor baktığım markalar açısından bu nedenle güney kore seçeneğini değerlendirelim dedim. Ne var ki oradan aracı getirmek bi hayli dert. Taşıma bedeli, seyahat, doğru firmaya ulaşmak vs. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır? Astarı yüzünden pahalıya patlar mı? Kore araçlarına baktım. Valla burada bir araç kendimize bir araç devlete ama en önemlisi iki araç da distribütöre alıyormuşuz. Bu arada yurt dışından araç getiren firmalarla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşmanız beni mutlu edecektir.

Japonic diye youtube kanalı var. Eskiden japonyada yaşıyordu ve avrupaya 2nci el araç satışı yapıyordu. Bir videosunda bu işlem Türkiyede yapılmadığını söylemişti. Hatırladığım bunlar.

Üst Alt