bende 4,5 yılımı yatalak gecırdım. cok sukur sımdı yuruyup her ısımı yapıyorum ve yatalak arkadaslarımı cok ıyı anlıyorum. amelıyatlarım sırasında oturmadan 4,5 yılım gectı soluma dahı donemıyordum. benım yattıgım zamanlarda ınternet yoktu tv bıle yoktu aksam 7 de televızyon acılırdı. Ama o donemler yattıgım yerden cızımler yapıyordum. kendımı gelıstırdım cok guzel karıkaturler cızmeye basladım. roman yazamya basladım 3-4 tane bıtmıs kıyıdaduran romanım vardır. 100 lerce şiir yazdım. Bol bol kıtapta okurdum. komsular bıkmıstı bana kıtap tasımaktan. şuan evde yapabılecegın en guzel iş web tasarımıdır. ben gunduzlerı şirketımde ıslerımı bıtırdıkten sonra aksamlarıda evde profsyonel olarak web tasarımı yapıyorum. gercı bu ıslerde bıraz ımkan meselesı. guzel ıyı bır bılgısayarın olacak ınternetın olacak lazım olan programları alıcaksın. Şuanda cok ıyı para kazanıyorum ek olarak bazen ayda 1000 ytl yı bulur bazen gecer. bana aıt web sıtelerıme reklam alıyorum ordan para kazanıyorum. parayla web sıtelerı yapıyorum. ancak şunu tavsıye ederım sabırlı olacaksın 1 sene hıc para kzanmadım ve ogrenmem 1 sene gecemı gunduzumu vermekle gectı.photoshop,flash,html bunları ogrenmek zaman alıyor.engellı kardesalerımızın yapabılecegı en rahat iştir.Sanada tavsıye ederım.