Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün fıkrası

exelans

Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....

Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.

Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak.

kadın neden bayıldı acaba :)
yarın oraya gideceğinin düşünülmüş olmasına mı ?? öteden haber almasına mı :D

Güzeldi yüreğine sağlık :)) sana gelseydi bu mail sen hangisinden dolayı bayılırdın sevgi :)))))

orası sıcak biryermiş ve yerim hazırmış :) cehhenneme gidiyorum galiba der bayılırdım sanırım :confused::confused:

:)) valla sonuçda gidecez işde sıcak serin ne fark eder :)

Fatih ürek, doktor bilal, Arto, kuşum aydın trafik kazası sonucunda ölürler ve diğer tarafa yolculukları başlar ilk kapıda zebaniler karşılar hepsi tir tir titremeye başlarlar daha sonra zebaniler hepsini kollarından tutup tek tek buz gibi bir odaya atarlar tam donmak üzereyken zebaniler kapıyı açarlar daha ılık bir odaya alırlar bu arada kendi aralarında oh be diye rahatlık belirten cümleler kurarken zebanin birisi 2. cezanız durmadan her köşeye ...ıçmak der artoyla başlarlar en son fatih üreğe sıra gelir bir köşeye yollar otur ...ıç o köşeye der fatih ürek denileni yapar tekrar bağırırlar kalkkkk 2 köşeye geç der oturrr diye bağırırlar tekrar oturur .....ıççç diye bağırırlar daha sonra 3 köşeye kalkkk oturrrr der zebaniler bu arada fatih ürek isyan eder ayyyyyyyyyyyyy yeter be ayol bu ne der zebaniler cevap verir kesin ulan o kıçın ne işe yaradığını öğrenene kadar .....ıçacaksınız der:))

beğendiğinize sevindim yorumlarınız için teşekkürler bio senin fıkrada güzeldi emeğine sağlık :)

Üst Alt