Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gürcistan'da yerleşmiş olan, orada yasayan birileri var mı?

alperen222

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar gurcistana emekli olup yerlesmis orada yasayan yada bilgisi olan varmi bende nasip olursa ileride oraya yerlesmek orada yasamak istiyorum yasam maliyetlerinin ucuz oldugunu duyuyorum saygilar

ucuz mu?...
git de gör... anlarsın...
ne iş yapacan orda... bar disko mu açacan..

Hayir tabiki emekli olup orada yasiycam yani oyle dusuncem var en azindan

bence ilk önce bi kaç günlüğüne tatile git en azından fikir sahibi olursun

Evet haklisiniz senelik iznimde gidicem nasip olursa fakat suanda bilgisi olan orada yasayan forumdan arkadaslar var ise bilgi paylasimi yapmak icin yazdim en azindan fikir sahibi oluruz diye

sende haklısın ama şimdi herkesin fikri bir değil başkasına göre iyi olan sana göre iyi olmayabilir en azından hem tatil yaparsın hem de merakını giderirsin

Türk parasının değerli olduğu bir yere yerleşin bence.Ekonımik açıdan sıkıntı çekmezsiniz.Tayland olabilir

Evet tayland ama hem uzak hemde sahsi dusuncem pek guven vermiyor o linkte paylasmis arkadas saolsun genede baska kisiler var ise diye actim konuyu bilgisi olan cevap veren arkadaslara tesekkurler

1 sene önceki konuyu hortlatıyorum ama hala ses seda yok mu ? Yerleşti kaldı galiba :D

Üst Alt