Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu an kullandıgım destini 200 cihazımı 2007 star key den aldım analog ve dijital oldugu için çok memnunum yeni çıkan dijital cihazları giriş yani alt sınıfı cihazı denedim gürültü ortamlarda cok rahatsız oldum
deneyimli bir kişiye gidin güzelce yeniden ayarlatın cihazınızı... benim gibi gezmedik görmedik firma bırakmayın hepsine gidin tek tek cihaz denettirin kulağınıza... korkmayın kulağınız eskimez... 10 yıldan fazladır cihaz kullanan biri olarak soyluyoum bunu... benim ilk 1-2 yılım eğitimsiz bilgisiz kişiler ve gözünü para hırsı bürümüş işitme merkezleri yuzunden boşa gitti adam akıllı 10 senedir fayda alıyorum cihazlardan...
giris alt sinifa az para verip pahali ust sinirda cihazlarin performansini bekleyemezsiniz.ne kadar ekmek o kadar kofte.
kulagimiz eskiyo odyocu odyocu gezerken moonwalk basima geldide ondan diyom
mithatpasada siemens satan birinden nitro denedim, biri 2600 e aldim dedigi icin. iyi begendim cihazi. fiat olarak 3900 lira deyince safak attim. alamayacagim, o kadar param yok diye donmek istemistim.kadin illada tutturdu ORYON deneyecekben oryonu begenmedim dedikce israrla takti. takti ama butun frekanslarin sesleri acarak ver etti sesleriayyy diye yerimden zipladim.bidaha ver etti sesleri en yuksekten cihazi firlatip atarak beddualarla ciktim gittim ordan