Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvence hesabından tazminat almak için avukat ya da sigortacı gerekir mi?

oures

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben 1 yıl önce kaza gecirdim ve boyundn asagı felç oldumm davacı oldum şöferden ama daha acılmadı kazaya needen olan kişi alkollü ve kusurlu şimdi bnm ne tazminat haklrım var sadece gvence hesabındanmı alabilirz yada ne kdar alırızz bunun için sigortacılar geliyor bize ve yüzde 10 15 alırız diyorlr gerek varmı sigortacılara tesekkürler...

Devletin fonları var bu konuda kaza geçidiğinz zaman maddi hasaları karşılıyor hastane masraflarını karşılıyor karşı tarafın hatalı olması sizin elinizi güçlendirir dava açın bilirkişi inceler eğer kişi alkollü ise kusurun çoğunu o alır davayı kazanma olasılığınız yüksek bi de şimdi yeni çıkan trafik sigortası var zorunlu ordada sizin geçirmiş olduğunuz kazayı bildirdiğiniz takdirde tüm masraflarınız karşılanır dediğim gibi karşı taraf kusurlu tazminatt için muhakkak dava açın kazanma şansınız yüksek geçmiş olsun Umarım bir daha kötü olaylarla karşılaşmazsınız.

Geçmiş olsun:(
Durumunuz iyiyse hukuksal manada kaliteli bir danışman bulmanız size yaralı olur.
Sigortacılar ne yapmaya çalışıyor orasını anlıyamadım:confused:

sagolun tesekkürler inş hepimiz krşılaşmayız kötü olaylrla...sigortacılar güvence hesabındn para almya uğrasacaklr sanırım yüzde 10 faln istiolr gerek vrmı bilemiorummm

geçmiş olsun ,sadece tazminat almak için sigaortacı ya o kadar para vermeye değmez derim, çünkü anlattığınıza göre haklısınız,kolay olur yani.Bunun yerine dava açmışsanız avukatınız herikisinide takip edebilir.
Ben de trafik kazası geçirdim bacağımı dizaltından kaybettim ve avukatım dediğim şekilde hem davamla hem de güvence hesabıyla ilgilendi ve tazminatımı da aldım.Davam halen devam ediyor...Zamanı olan ve resmi prosüdürlerden, evrak takibinden anlayan birisi varsa bunu sizde yapabilirsiniz ama şu bir gerçek çok zahmetli karmaşık işler çünkü özel sigortalar biçok bahneyle işinizi zorlaştırıyor en iyisi avukat derim.kolay gelsin.

TEsekkürler avukatım yok şimdilik çünkü kamu davası için devlet avukat saglayackmışş durum karmaşık

mahdur olduğum kaza sonucu ne tür haklarım var

1 yıl önce trafik kazası sonucu boyundan asagı felç oldum sonradan bindiğ*im aracla kullanan şöför alkollüydü kaza gecrdim dava sürüyor bu davann bitmesi kac yıl alır ve sonucunda ne olur bilginz varsa tesekkürler.....

Güvence hesabından tazminat almak için avukat ya da sigortacı gerekir mi? EVET ALINABİLİR ALINMAZ DEGİL AMA SEN KENDİN UGRAŞIRSIN 10 MİLYAR ALIRSIN SİGORTACI UGRAŞIR HERŞEYİ O HALLEDER 50 MİLYAR ALIR SİGORTACININ BRANŞI BU ÇÜNKÜ SANA NE KADAR PARA ÇIKARTIRSA KENDİSİDE FAZLA PARA kazanır. bu işin detayı çok paranın fazla gelmesi için yapılan işlemler var oda sigortacının meslek sırrıdır. ayrıca güvence hesabı ödemez parayı sigorta şirketleri öder güvence hesabı ortada çarpan araç yoksa kaçmışsa öder. bende sigortacıyım türkiyede ilk bu işe başlayanlardanız bişeyler sormak istersen 0541 675 28 15 bu benim telim tekrar geçmiş olsun

Geçirdiğim tek taraflı kazadan dolayı tazminat davası açabilir miyim?

tek taraflı kaza sonucu omurilik felci oldum aracı kullann tanımıyorum arkdaşlarım var diye araca bndim hepsi içkiliydi ve sonucunda oln bna oldu

arkadaşım zengin deyiliz biz sen kendi işini kendin takip et sen olan hakkını alacaksın kendin başvuru yap paranıda catır catır al sen denilenlere bakma sakatlık oranın neyse ona göre paranı alacaksın sen yakınlarından aklılı başlı birisine vekalet ver o senin yerine evraklarını dolaştırsın kimseye paranı yedirmeeeee

bülent bey lütfen bu site üzernden para kazanmaya çalışan insanları uzak tutun burada insanlar biribirine yardımcı olsun sadece

ersoylarsigorta;

meslek sırrıymış.
insanlar para için ne komik durumlara düşüyorlar ya. sende aynı evrakları tamamlayıp sigorta şirketine teslim edeceksin, sigortacı takip edincede aynı evrakları sigorta şirketine teslim edecek.sigorta şirketi aktüerlere alman gereken tazminatı hesaplayıp sana bir rakam teklif edecekler, sen istersen bu teklifi kabul edeceksin veya kabul etmezsen sigorta şirketini dava edeceksin. prosedür bu.
sakın olaki kaza geçiren arkadaşlar bu sigortacıyım deyip size yardım edecegini söyleyenlere inanmayın.elinizi verirsiniz , kolunuzu alamazsınız.
bu prosedürü kimse değiştiremez.

Üst Alt