Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik sorusturmasına takılanlar ataması yapılmayanlar kimler?

Hülya1994

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Somut olmayan memur olmanın şartlarında belirtilmeyen nedenler den ötürü gerçekten ataması yapılmayan varmı yoksa söylentiler şehir efsanesi mi

Somut olmayan şart ? İlk kez duydum böyle bir durum ? Bir arkadaşımın HAGB kararı olduğu için ataması iptal edilmişti, dava açtı kazandı. Şu an göreve başladı.

S.a beyler bi arkadaşımız var abisi olaylara karışmış diye atamasi iptal oldu adalet bakanlığı.. dava açti sizce kazanırmi

Arkadaslar bnm ekpss den atanmam gerceklesti ama kurum guvenlik sorustrmasi yapti sorsstrmayi gecemeedm ne yapmaliyim

sawas.bbt
Ne gibi sorular soruluyor güvenlik soruşturmasında neye bakılıyor polis

sawas.bbt
cvp versene

[FONT=sans-serif]Ne gibi sorular soruluyor güvenlik soruşturmasında neye bakılıyor polis[/FONT]

sawas.bbt

emin olmamakla beraber 60 gün içinde idare mahkemesine itirazda bulunuyorsun sen yine de detaylı araştır bir kişinin söylemlerine göre hareket etme

60 gun icnde dawa actm idare mahkemesine itirzda bulundm szce ne olur

sawas.bbt

bunun cevabını bilemem kimse bilemez aynı sebeple açılan davalara bakmak lazım onların sonuçlarına göre bence bir avukattan yardım al

Ewt onn gbi bsi

657. Kanun ne bkyrm orda bsi yazmiyo onun icn aydnltrmisn bni

Ya bundan bsi anlasilmiyoki ne yapmamam gerk dawa actm idare dawasi abimn yada bbmn sucndan bnane

Ailesinin işlediği suçun cezasını cekemezsiniz
Açtığınız davayı kazanacaktınız
sawas.bbt

Baklm ins kazanirm hepsi bunlardi tsk ederm cevp verdgn icn ck saol

Soruşturmada doğruyu söyler
Mahkemede Şaşma ha

Her şey olduğu gibi Anlat, Ağla yakar diren
Kazanırsınız inşallah

sawas.bbt

akıllı durmazsan olacagı bu ne oldu olan sana oldu bu işlerden bişey çıkmaz akp ye oy ver akp sayesinde engelli olarak memur olacaktın şimdi gelsin seni o savundugun kişiler kurtarsın 1 tanesi sahip çıkmaz sana
mahkemede yalvar yakar ben ettim siz etmeyin de hakimin elini öp

Kaybol kardes muhattabim sn deilsn adam gbi bsi sorduk

bende adam gibi cevap verdim sana senin iyiligini düşünüyorum burda yardımcı olmaya çalışıyorum sana

Tm abi ck saol ama bn mahkemeye girmicmki sizce ne olur

durumunu yazsana baban sabıkalımı sen sabıkalı oldunmu e devlette çıkıyormu

Suçun şahsiliği esastır. Eğerki sizin isminiz o eylem, olay ya da farklı bir yerde geçmiyorsa bence mahkeme sizin Leh’inize işler. Peşini bırakmayın zaten kazanılmış bir hakkınız var elinizden almalarına izin vermeyin. Ama eğer sizin yaptığınız bir şey var ise de çok uğraşmayın derim ben.

Üst Alt