Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebook-tweet-istegram-line-scorp-whatsapp-Sim kart-Kullanılan telefon-bilgisayar-tablet varsa bankada kasa kiralama deposu maddi soruşturma ise hesap kartlar(kapatılan kartlarda dahil) ve eşin çocukların incelenir.
whatssapa bakamazlar,uçtan uca şifreleniyor..bilgisayara nasıl bakacaklar..benim bilgisayarıma truva veya trojen mi gönderecek devlet..sadece face ve twit falan bakılır...oda herkese açıksa
Whatsapp a da bakarlar PC nede bakarlar kardeşim. Bu uygulama firmaları böyle durumlar için fiyatı yüzbinlerce dolar olan özel yazılımlar yapıyorlar. Ülke istihbarat larına satıyorlar. Buda farklı bir pazar.
saydıgımız internet siteleri kurumsal sitelerdir ve soruşturmada savcının izli ile istibarat senin hiç bir şeyine gerek kalmadan internet profillerin incelenir. facebooktan sildiklerin silindi gittimi sanıyorsun sen o facebook uygulamasında kayıtlı kalıyor. örneği; şuan bana küfür etsen ve daha sonra küfürü silsen ben sana dava açsam o sildiğin küfürü istibarat kendi yöntemleri ile bulur bunun için sizin bilgisayarınıza telefonunuza ihtiyac duyunmaz. şayet bir evrak video ses kaydı gibi bişi varsa sen onu silsende onu istibarat geri yüklemesini bilir. dolayısı ise bu tip soruşmalarda hiç bişiyi gizli tutamazsın sadece sayfa yöneticileri görmez oda hukuken yasak olduğu için. gelenim asıl meseleye soruşturma sana ne için açılıyor merak ettim
bana soruşturma açılmıyorki o nereden çıktı...whatssap uçtan uca şifrelenir..cıa bile whatssaptan kişisel verileri alamıyor, davalık oldular..bizim istihbarata verirmi sence whatssap kişisel verileri..ayrıca öyle çok derin soruşturmalarda değil bunlar..ajan filmi çekmiyoruz burda..kimse bond 007 değil..kaba taslak bi güvenlik soruşturması işte..
amin.
çok şükür şimdiye kadar hiç bir suça karışmadım.davam v.s yok.
siyasi görüşüm zaten beni ilgilendirir.bunun memurlukla bir alakası yok.
Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin.
Sosyal medya üzerinde herkese açık olan yorum ve görüşler inceleniyor olabilir bunun haricinde İnsanın özel olarak yalnız kendisinin görebileceği kısımlar yada iki kişi arasında olan yazışmalar istisna ediliyor büyük ihtimalle çünkü kişisel verilerin korunması kanunu boşuna mı var ?