Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvercin göğsü (pektus karnetum) veya Kunduracı göğsü olan var mı?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Doğuştan olan bu rahatsızlığı olan var mi paylasirsaniz sevinirim yanlız değilsiniz arkadaşlar

Ameliyat olan var mi sağlık sorunları filan olan varsa burada paylasirsaniz sevinirim bilgi sahibi oluruz

Bu hastalık durdurulabilir mi tedavisi nasıldır

Son düzenleme:
bende var şuan korse kullanıyorum eskiye göre bariz düzelme var

Kardeş ben M87 osteonekroz var sağ ayak bileğinde çok pis bir sancısı ağrısı var ameliyat için gitmedim hastane kalmadı sadece dorlar dediği şey şu ameliyat yaparsak diyor sakat kalırsın diyor ameliyatımı yapmıyorlar özel hastaneye bile gittim

fringe benim sağ ayak çocuk felci ince yani doğuştan polio sekeli son 2 yıl içinde ağrılar arttı ortopedi emr cektir gel dedi emara baktı M87 osteonekroz teşhisi koydu

Son düzenleme:
furkan-)

he geçmiş olsun..nerenden tutsak elimizde kalıcan yani..:) aynı ben gibi..bende dökülüyorum

Bir kaç sayfa acmistim dun baya karisti her şey bi sayfa güvercin göğsü diğer sayfa osteoporoz du sayfalar birbirine girmiş

Anladım kaç yasindasin kardeşim ben 23 yaşındayım doğuştan böyle bende baya bariz belli hep bol kiyat et giyiyorum

Bende skolyoz torekel kifoz ve osteoporoz birde bu var anlıyacağınız bende dökuluyorum

ben 20 yaşındayım benimde bariz belli doktor ameliyat önermedi ama korse kullanırsan eskisinden daha iyi olacağını söyledi faydasını baya gördüm ben

İstanbulda Mustafa yüksel diye bi doktor var bu işin uzmanı. Korseyi doktorun önerdiği bi medikalcide özel olarak yaptırdık 400 tl ücreti var.

Kardeşim biraz islerim varda aksam mümkünse 21.00 gibi internete girersen konuşalım mi önemli sorularim var sana yardımcı olursan sevinirim benimde sana anlatacaklarım var ben 2 haftadır hast gidiyorum ameliyat kesinlikle olma bunun hakkında sana bilgi vereyim aksam

tamam sorularını özelden iletebilirsin yardımcı olurum

Üst Alt