Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H (b) sınıfı ehliyet ve karavan kullanımı?

UZAKLAR

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar merhaba eski durumuyla H sınıfı ehliyeti olup engelli aracıyla karavan çeken, kullanan var mı aramızda? Trafik polisleri ile bu konuda sıkıntı yaşadınız mı? Yasal olarak bir kısıtlama söz konusu mu? Eskiden H sınıfı ehliyetlere karavan&römork kısıtlaması vardı. Şimdi B sınıfı olduk, buradan hareketle bu kısıtlama devam mı ediyor yoksa kaldırıldı mı? Yakın zamanda bu konu hakkında bilgi sahibi olmuş arkadaşlarımız var mı aramızda?

Engelli ehliyeti ile karavan kullanılabilir mi?

Arkadaşlar ben sağ el bilekten engelliyim 10 mtlik moto karavan almayı düşünüyorum hani durunca yanlara genişleyebilenlerden bu aracı engelli ehliyeti alınca kullanabilirmiyim (alacağım araç otomatik vites)

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacktı. Bu sene tatile karavanla çıkmayı düşünüyoruz römork olarak değilde minübüs tarzı karavanlardan eğer otomatik bulabilirsem kiralamak istiyorum fakat bizim için bir kısıtlama varmıdır bilginiz varmı?

Üst Alt