Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyet için aldığım raporda hiç bir ibare yok. Bu raporla ehliyet ve araba..?

zorava72

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Soru: sol kolumda felçliyim. 04.05.2009 tarihinde h ehliyeti alabilmek için devlet hastanesine başvurdum. sağlık kuruluna girdim, kurulda bana sadece h ehliyeti alabilir ibaresi yazılı bir rapor verdiler. üzerinde sakatlık oranımı belirden hiç bir ibare yok.
Bu raporla h ehliyeti ve ötv den muaf araba alabilir miyim..

Ilgilendiğiniz için tşk ederim şimdiden ...

dostum bende bugun aldım benim raporumda h sınıfı ehliyet alabilir ve ozel tertibatlı elden kumandalı arac kullanabilir yazıyor ama ben daha onceden sordum ve once ehliyeti alacaksın ondan sonra tekrar hastaneye gidip otv muhafiyeti ile arac alabilir diye heyet raporu alacaksın ondan sonra 1600 cc gecmeyen sıfır kilometre istedigin marka aracı alabilirsin aynı zamanda yurt dısındanda 1600 cc gecmeyen istedigin aracı vergi muhafiyeti ile yani gumruksuz alabilirsin.

Minibüs statüsündeki araçlarda 2800 cm3 geçmeyecek araç da alabilirsiniz.

H sınıfı ehliyet alırsın, ama vergi muafiyetli araç alamazsın.

Üst Alt