Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyeti engelli 3 tekerlekli motorsiklet kullanabilir mi?

H sınıfı ehliyet kalkıyor biliyorsunuz. Yeni kodlara göre siz de B sınıfı ehliyet sahibi olacaksınız. B sınıfı M sınıfını kapsıyor. M sınıfı da sizin gösterdiğiniz ilandaki aracın sınıfı gibi geldi bana.
Sürücü kısıtlama kodları içinde üç tekerlekli araç kullanamaz gibi bir kod görmedim. Yani sizi kısıtlayamazlar kodlar ile. (İki tekerlekli kullanamaz diye kod var ama üç tekerlekli için yok)

Elektrikli araçlar için ehliyet gereklimi ki ? SÜrenlerin çoğunda ehliyet yoktur eminim. B sınıfı olan kişiler scooter süremez 50 cc lik mobilet sürebilirler o da gözlemlediğim kadarıyla bisikletin motorlusu resmen.

Alman

Muhtemelen gerekmiyordur elektrikli araçlar için ehliyet. Ama soru h sınıfı ehliyet üzerinden sorulduğu için ben de ehliyet sınıfları bağlamında bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalıştım.

Ehliyet kursları bilir yakında yolunun üstünde rastlarsan sor bence telefonda edebilirsin. Emin olmak istiyorsan.

Üst Alt