Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyeti için rapor en rahat nerden alabilirim?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
H ehliyeti için rapor en rahat nerden alabilirim ?

İstanbulda oturuyorum , bu işlere ayıracak çok zamanım yok , bu h ehliyeti için en rahat hangi hastaneden rapor alabilirim. Biliyorsunuz hastaneler full , rapor almak istesem 4-5 ay sonrasına randevu veriyorlar , bi çözüm lazım

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, önce form doldurup başhekime imzalatıyorsun, formu aldıgın yere tekrar gidip sana 2 -3 hafta sonraya randevu veriyor. o gün gittiğinde , sadece ne rahatsızlıgın var ise o bolume gonderıyor senı... Bir de ayrım yapmaksızın göz muayenesı mecbur. Eskiden bütün branşlara tek tek giriyordun, şimdi oyle değil. Ne rahatsızlıgın var ıse o bolume gonderıyor seni.

Ötv indirimli araç almak için alınan raporda da uygulama aynı mı ortopedik rahatsızlığım var sadece ortopedi polikliniğine mi gideceğim ?

Sadece işitme rahatsızlığım oldugu halde tüm doktorlara girmiştim h sınıfı ehliyet almak istediğimde.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu alıp aynı gün içinde raporu alabilirsiniz. Randevu içinde 4-5 ay beklemenize gerek yok.

Haseki de tek bir doktor, neyin olduguna bakıyor, sadece o bölüme gönderiyor. + Göz polikliniği... Ben bile şaşırdım. Önceden tek tek bütün branşları geziyordun.. 2 hafta oldu H sınıfı raporu alalı. Karar Sizin.

Bülent bey , randevunuzu Sağlık Kurulu olarak mı aldınız yoksa ortopedi gibi bir bölümden alıp oradan mı sağlık kuruluna yönlendirme yaptırdınız ?
Ayrıca özel tertibatlı araç raporlarında geçerlilik 6 ay mı yoksa 2 yıl mı ?

Danua,;

Sağlık kurulundan randevu alacaksınız:
Her şeyden önce Sağlık Kurulu için önceden internetten ya da telefonla randevu almak şart

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

1- Giderken, yakın zamanda aldığınız rontgen, epikriz vb. ne varsa yanınızda götürün. Özellikle raporunuza temel olacak branşa dair tetkikler işinize yarayacaktır.
2- Sağlık Kurulu Poliklinikleri C Blok 1. Katta diğer Polikliniklerden ayrı olarak sadece sağlık kuruluna müracat eden hastalara hizmet vermektedir.
3- Sağlık Kurulu Poliklinikleri Çarşamba günleri hariç haftanın her günü hizmet vermektedir.
4- Sağlık Kuruluna 0212 414 28 28 numaralı telefondan ya da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Online Randevu Sayfası'ndan randevu alarak başvuru yapabilirsiniz.

Raporunuz "sürekli" ibareli ise dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz, zaman sınırı yok, benzer bir konu: http://www.engelliler.biz/forum/oze...bat-raporunun-gecerlilik-suresi-ne-kadar.html

Üst Alt