Merhaba arkadaslar h sınıfı ehliyetimi yeni ehliyet ile değiştirdim ehliyet değişirsen polis memuruna sorduğum soruyu yazıyorum.
102 kod yazıyor ben şimdi 1600 cc motor ustu vito veya transporter alsam (indirimsiz ) normal fiyatı ile ,bu araca tertibat taktirip yani ticari aracı kullanabilirmiyim dedim ?
KULLANAMASSIN DEDI ?
Olayın anlaşılması icin bir ornek vereyim
Fiat Dublo nun bir ticari olanı var onu kullanamassin ?
Aynı arabanın birde binek aracı var onu kullanabilirsin dedi ?
Ben tekerlekli sandalyede olan ve ileride söyle bir Vito alıp ozel tertibat taktirip ve yandan veya aracın arkasından asansör sistemi taktirip kullanamayacağım yani sırf ticari arac geçtiği icin oysaki bundan önce boyle bir kısıtlama yoktu bu konuyu nereye sikayet veya öneri olarak yazalım hep beraber .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
102 kod yazıyor ben şimdi 1600 cc motor ustu vito veya transporter alsam (indirimsiz ) normal fiyatı ile ,bu araca tertibat taktirip yani ticari aracı kullanabilirmiyim dedim ?
KULLANAMASSIN DEDI ?
Olayın anlaşılması icin bir ornek vereyim
Fiat Dublo nun bir ticari olanı var onu kullanamassin ?
Aynı arabanın birde binek aracı var onu kullanabilirsin dedi ?
Ben tekerlekli sandalyede olan ve ileride söyle bir Vito alıp ozel tertibat taktirip ve yandan veya aracın arkasından asansör sistemi taktirip kullanamayacağım yani sırf ticari arac geçtiği icin oysaki bundan önce boyle bir kısıtlama yoktu bu konuyu nereye sikayet veya öneri olarak yazalım hep beraber .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi