Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyetimi yenilemek için özel hastaneden rapor alabilir miyim?

SoN_sAvAşÇı

Aktif Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
özel hastaneden rapor olurmu alsam direk aldığım zaman nüfüsa gitip değiştiriyormu acaba

@SoN_sAvAşÇı OturanBoğa

Daha iki gün önce hallettim bende işimi ilk önce aile hekimine gittim engelli ehliyetimi yenilemek için sürücü raporu çıkaracam dedim ,zaten bilgisayarında hazır rapor var onu doldurup raporu veriyor oradan hemen yanındaki özel medipol sefaköy hastanesinde göz,ortapedi ve nörolaji bölümlerinde muayene oldum 3 branş için 150 lira ödedim aynı gün tüm doktorların olması gerekiyor gelmeden önce hastaneden randevu alıp tüm doktorların olduğunda emin olun daha sonra verilen rapor ile ,bu arada raporda 4 tane kutucuğun olduğu seçenekler vardı işte sürücü olur,olmaz ,komisyona sevk gibi bu kutucukların hiç birini işaretlemedi ortepedi doktoru. dedim burası boş ,önemli değil komisyondakiler biliyor dedi ( içimden şimdi zeytinburnuna gidicem beni tekrar yollayacaklar diye geçirdim) özel hastaneden aldığım raporla aynı gün zeytinburnunda bulunan il sağlık müdürlüğü ek binasına gittim. raporu gösterip neden geldiğimi söyledim eksiklik olup olmadığını sordum ,emin olmak için beni ilgili bölüme yolladılar oradaki bayana da sordum ısrarla kutucuğun işaretlenmediğini ve benim için bir sorun olup olmayacağını sordum . yok dedi sorun değil burada doktor zaten otomatik vitesle araç kullanması uygundur diye yazmış sorun değil gidebilirsin dedi kayıdımı yaptılar ve beni yolladılar şimdi beni çağıracakları zamanı bekliyorum .

Yani arkadaşlar ÖZEL HASTENE İLE ehliyetinizi değiştirebilirsiniz kabul ediyorlar haberiniz olsun. SEFAKÖY MEDİPOL ÜNİV. HASTANESİ RAPOR VERİYOR.

rapor altıkdan sonra sonra beni il sağlık müdürüğüne gönderiyorlar oranındamı onay vermesi gerekiyor yani

mehmet yılmaz bey yani anladığım kadar en son karar il sağlık müdürlüğümü karar veriyor rapor olayına yani

SoN_sAvAşÇı Hastaneden doktorlara muayene olunca il sağlığa gitmek zorundasın çünkü orası senin ehliyetine gelecek kısıtlı kodları vereceler ,hastane bu kodları vermiyor sadece il sağlık veriyor bu yüzden en son aşama il sağlık oluyor. Hastaneden il sağlığa gideceksin falan demeyebilirler ama sen muhakkak gideceksin haberin olsun.

Üst Alt