Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı 1 yıl kontrollü raporum var. Bu sürenin sonunda hangi işlemleri yapmalıyım?

kızılejder

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyet alabilir 1 yıl kontrollü rapor verildi ama henüz almadım raporu simdi ben ehliyetimi alsam her yılmı kontrolemi gircem yoksa 1kereye masusmu tekrardan heyetemi gircem 240tl verdim almak için raporu tekrardan para vericemmi

Son düzenleme:
Rapor her seferinde 1-2 yıl süreli olursa, evet, o s,re sonunda her seferinde yeni rapor alman gerekecek.

Oturanboğa h sınıfı alır 1 yıl kontrollü yazmış heyetdekiler bu böyle devam edermi yoksa süresi varmı

Hastalığın ilerliyorsa her yıl devam eder kardeşim ne zaman araç kullanamaz derlerse süresi o zaman biter.

h sınıfı alır yazıyor raporda başka bişey yok ötv den yararlanırmıyım otomatik vites kullanır yazmıyor

Hareket kısıtlılığındna dolayı manuel araç kullanamayacak durumda olmalısınız ve bu durum -nasıl bir donanıma ihtiyaç duyduğunuzun da belirtilmesi şartı ile- raporda yazmalı. Ancak o zaman ehliyet almak anlamlı ve araç alımı mümkün olur.

Üst Alt