Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı alırken verilen rapor oranı önceki raporlarıma etki eder mi?

wolcyy

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar H sınıfıı ehliyetinde lazm olan rapor için hastalığmm olan dallardaki doktorlar tek tek tekrar baktı.. sorum şu ; bu rapor sadece ehliyet için mi geçerli yoksa , eski özürlülük oranım düşerse maaşa bi etkisi olur mu?
yalnz normal raporumda rapor geçerliliği sürekli diyo...

çok merak ediyorum bunu

yanii maaşa özür oranım düşse ya da yükselse bile bi etkisi olmicak dimi?

Sadece ehliyet için geçerli sayılır... Kaldı ki, ehliyet için alacağın rapora yüzde oranı yazmalarına gerek de yok zaten. Özellikle oran yazılmamasını isteyebilirsin (dene en azından). Önemli olan şey rapordaki ibaredir ("özel donanımlı otomobil kullanır" vb.)

ii de tam olarak cvbımı alamadım ben, sayılır derken bunun isteğe bağlı olması diye bişey varmı ? resmi bişey değilmidir bu ? yazdırmamak için ne yapmalıyım?

"Sadece ehliyet için geçerli sayılır" demek, başka bişeye etki etmez demek.

Bazı hastaneler rapora oran yazmıyor, bir tek özel donanıma dair ibare yazıyor. Bazılar ise oran da yazıyor... Oranın teorik açıdan hiç bir anlamı yok. O yüzden yazmamaları daha doğru. Ama bu nasıl sağlanır bilmiyorum. Doktora rica edilebilir diye düşünüyorum...

ha pardon yanlş anladm ben.. tşkr

peki bülent bey bu ehliyet alıp alamayacağım ne kadar zamanda açıklanır tekrar heyete girecekmiyim ayrıca ?

Üst Alt